Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΨηφίζουμε Μαρία Μανούκα για να έχουμε και Αντιδημαρχία Δημοτικής Άμυνας

Ψηφίζουμε Μαρία Μανούκα για να έχουμε και Αντιδημαρχία Δημοτικής Άμυνας

Η υποψήφια δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Μαρία Μανούκα, ανακοίνωσε πως, εφόσον εκλεγεί δήμαρχος, θα δημιουργήσει Αντιδημαρχία Ασφάλειας.

Λεπτομέρειες δεν ανέφερε για τη δομή και λειτουργία αυτής της αντιδημαρχίας, αν δηλαδή θα υπαχθεί σ’ αυτήν η Δημοτική Αστυνομία, αν θα υπαχθούν κι άλλες Δημοτικές Υπηρεσίες, αν θα διεξάγει έρευνες και παρακολουθήσεις, αν θα προβαίνει σε συλλήψεις και θα ανακρίνει τους υπόπτους.

Επιτέλους μια καλή ιδέα μετά από πολύ καιρό. Αντιδημαρχία Ασφαλείας. Ό,τι ακριβώς έλλειπε από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου για να μπορέσει να πάει μπροστά. Για όλα τα άλλα είχε φροντίσει ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας, ο οποίος στηρίζει τη Μαρία Μανούκα και με τον οποίο ήταν υποψήφια η Μαρία Μανούκα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Μόνο Αντιδημαρχία Ασφαλείας δεν είχε κάνει. Η νέα δήμαρχος οπωσδήποτε θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι η νέα αντιδημαρχία θα έχει στη διάθεσή της μονάδες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ για να μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια του δήμου χωρίς να περιμένουν από την Ελληνική Αστυνομία του κράτους.

Και μόνο η ανακοίνωση της δημιουργίας Αντιδημαρχίας Ασφαλείας από τη Μαρία Μανούκα, πρέπει να κάνει τους δημότες να την εκλέξουν δήμαρχο. Εάν πάλι η Αντιδημαρχία Ασφαλείας δεν τους είναι αρκετή, ας ανακοινώσει και τη δημιουργία μιας Αντιδημαρχίας Δημοτικής Άμυνας σε περίπτωση που επιτεθούν στο δήμο μας από όμορους δήμους για να καταλάβουν γειτονιές μας.

Πασχάλας

«Η κυρία Μανούκα θα φέρει και φρεγάτες στο δήμο»
Η Μαρία Μανούκα είναι αγανακτισμένη με τον Πέτρο Σούλα;
Γιατί δεν υλοποιεί η κυρία Μανούκα την κυκλοφοριακή μελέτη του κυρίου Σούλα;
Η Μαρία Μανούκα στα βήματα του Κλεάνθη Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ