Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρέπει να ψηφίσουν τον κύριο Ηλιάδη επειδή χαμογελάει αγκαλιά με τον δήμαρχο;

Πρέπει να ψηφίσουν τον κύριο Ηλιάδη επειδή χαμογελάει αγκαλιά με τον δήμαρχο;

Ο λαλίστατος «facebookικά» δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, μας ενημέρωσε ότι θα κατέλθει μαζί του στις προσεχείς εκλογές ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Βαγγέλης Ηλιάδης με τη διοίκηση του Πέτρου Σούλα.

Μιας και ο κύριος Μανδαλιανός γνωρίζει ότι ο κύριος Ηλιάδης ήταν επί πέντε χρόνια πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου, θέσαμε το ερώτημα πόσα χρήματα εκταμίευσε ο κύριος Ηλιάδης από την παγία για να κάνει έστω ένα μικρό μερεμέτισμα στην Κοινότητα Ευόσμου.

Ρωτήσαμε επίσης εάν υπήρχε έστω μία παρέμβαση του κυρίου Ηλιάδη στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να σουλουπωθεί κάποια από τις εγκαταστάσεις, τις οποίες ο κύριος Μανδαλιανός καταγγέλλει ότι οι προηγούμενες διοικήσεις είχαν αφήσει ασουλούπωτες και ήρθε να τις σουλουπώσει ο ίδιος.

Μέχρι στιγμής ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει δώσει καμία απάντηση. Επίσης ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου, κύριος Βαγγέλης Ηλιάδης, δεν έχει δώσει καμία απάντηση. Έχουν οι δύο κύριοι κάποια απάντηση να δώσουν σ’ αυτά τα ερωτήματα; Γιατί πρέπει οι δημότες να ψηφίσουν τον κύριο Ηλιάδη; Επειδή χαμογελάει αγκαλιά με τον δήμαρχο;

Σ.

Τι έκανε ο Βαγγέλης Ηλιάδης ως πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ