Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιος γνωρίζει ότι στο πάρκο της Ελπίδας υπάρχει κλειστό γυμναστήριο;

Ποιος γνωρίζει ότι στο πάρκο της Ελπίδας υπάρχει κλειστό γυμναστήριο;

Ποιος γνωρίζει ότι στο πάρκο της Ελπίδας, ακριβώς κάτω από την αερογέφυρα, υπάρχει κλειστό γυμναστήριο; Σ’ έναν δήμο που έχει τεράστιο μαθητικό πληθυσμό και έλλειψη κλειστών γυμναστηρίων, υπάρχει ένα κλειστό γυμναστήριο στο πάρκο της Ελπίδας.

Πώς χρησιμοποιεί και πώς αξιοποιεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου το συγκεκριμένο γυμναστήριο, το οποίο είναι διαδημοτικό και ανήκει τόσο στο δήμο μας όσο και στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης; Σ’ έναν δήμο που υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις ώρες που δίνονται στις ομάδες για προπονήσεις, που ομάδες του δήμου ζητούν ώρες σε κλειστά γυμναστήρια της Σταυρούπολης, υπάρχει μέσα στο πάρκο της Ελπίδας αυτό το κλειστό γυμναστήριο που φαίνεται στις φωτογραφίες.

Την ώρα που η «Αγκίδα» βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο υπήρχε δραστηριότητα, η οποία όμως κανονικά γίνεται στο γυμναστήριο του Ελευθερίου Κορδελιού, το οποίο είναι υπό ανακαίνιση. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου χρησιμοποιεί το κλειστό γυμναστήριο του πάρκου της Ελπίδας ως «αναπληρωματικό» για περιπτώσεις ανακαινίσεων άλλων γυμναστηρίων.

Το κλειστό γυμναστήριο του πάρκου της Ελπίδας παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης. Το δάπεδο στο εσωτερικό είναι πλαστικό και όχι παρκέ. Γιατί το συγκεκριμένο γυμναστήριο δεν ανακαινίζεται για να χρησιμοποιηθεί ενώ τόση ανάγκη το έχει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ