Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣήμερα παρουσιάζεται η μεταπτυχιακή εργασία του Χρήστου Ταξίδη

Σήμερα παρουσιάζεται η μεταπτυχιακή εργασία του Χρήστου Ταξίδη

Σήμερα παρουσιάζεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου η μεταπτυχιακή εργασία του Χρήστου Ταξίδη, αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου.

Το θέμα της μεταπτυχιακής εργασίας είναι ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τον οποίο ξεκίνησε ο πρώην αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κώστας Σωτηράκης, αλλά δεν τον ολοκλήρωσε πριν αντικατασταθεί από τον Χρήστο Ταξίδη. Κατά την περίοδο της αντιδημαρχίας του κυρίου Σωτηράκη, ο ΟΕΥ ήταν απλή εργασία.

Ο κύριος Ταξίδης αναβάθμισε τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας σε μεταπτυχιακή εργασία κι έτσι χρειάστηκε να φτάσουμε τέσσερις μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές για να τον ολοκληρώσει και να τον παρουσιάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θα περάσει τις εξετάσεις η μεταπτυχιακή εργασία του κυρίου Ταξίδη; Θα ψηφίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι τον ΟΕΥ; Είναι ο ΟΕΥ ολοκληρωμένος ή η διοίκηση Μανδαλιανού τον εισάγει προς ψήφιση τελευταία στιγμή για να πει ότι τον συνέταξε και για να μην λένε οι αντίπαλοί της πως ούτε αυτόν δεν κατάφερε να κάνει;

Κιμ. Ο.

Καταψηφίστηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ