Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού θυμήθηκε πάλι το περιβάλλον

Η διοίκηση Μανδαλιανού θυμήθηκε πάλι το περιβάλλον

Η διοίκηση Μανδαλιανού πραγματοποιεί δύο δράσεις για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα στην πόλη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Οι εκδηλώσεις για την Ημέρα Περιβάλλοντος εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου ”Ενίσχυση οικολογικής συνείδησης και προώθηση περιβαλλοντικού εθελοντισμού στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου” που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και έχουν ως στόχο να συμβάλουν στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των μαθητών και στην καλλιέργεια του εθελοντισμού, ως στάση ζωής για την προστασία και τη φροντίδα του φυσικού οικοσυστήματος.

Το πώς οι μαθητές θα ευαισθητοποιηθούν στην καλλιέργεια του εθελοντισμού, ως στάση ζωής για την προστασία και τη φροντίδα του φυσικού οικοσυστήματος, την ώρα που σχεδόν καθημερινά ο δήμος πνίγεται από τη δυσοσμία και η διοίκηση Μανδαλιανού δεν κάνει απολύτως τίποτα, ένας Θεός το ξέρει.

Ίσως όταν η διοίκηση Μανδαλιανού μιλάει για ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης να εννοεί την καλλιέργεια συνείδησης ανοχής απέναντι στη δυσοσμία. Καλά θα ήταν στις εκδηλώσεις αυτές η διοίκηση Μανδαλιανού να καλέσει τα ΕΛΠΕ, όπως γράφει σε σχόλιό της η Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ