Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαταψηφίστηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας

Καταψηφίστηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της 31ης Μαΐου 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, καταψηφίστηκε με 22 ψήφους κατά και 12 ψήφους υπέρ ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Η διοίκηση του δήμου προσπάθησε να παρουσιάσει την ολοκλήρωση, έστω και λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, του ΟΕΥ ως μεγάλο κατόρθωμα, εξαιτίας της περιπλοκότητάς του και της δυσκολίας σύνταξής του.

Όποιος άκουγε συζήτηση για τον ΟΕΥ πρώτη φορά, σίγουρα θα νόμισε πως η αντιπολίτευση πίεζε να ολοκληρωθεί νωρίς μια πολύ δύσκολη εργασία που χρειάζεται τουλάχιστο δέκα χρόνια επεξεργασίας και ότι τα τέσσερα χρόνια που έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού είναι ρεκόρ!

Όμως η αντιπολίτευση δεν πίεσε εξαιτίας κάποιου καπρίτσιου της. Η διοίκηση Μανδαλιανού ήταν αυτή που έλεγε ότι θα εισήγε προς ψήφιση τον ΟΕΥ στο πρώτο εξάμηνο της θητείας της και τελικά τον κατέθεσε στο τελευταίο εξάμηνο της θητείας της. Η διοίκηση Μανδαλιανού ήταν αυτή που έδωσε ένα σωρό ημερομηνίες για την ολοκλήρωση του ΟΕΥ.

Το βασικό, που παρίστανε χθες η διοίκηση ότι ξεχνούσε, ήταν πως ένα τμήμα του ΟΕΥ το είχε καταθέσει στην αρχή της θητείας της με ταχύτατες διαδικασίες. Ήταν τόσο εύκολο εκείνο το κομμάτι του ΟΕΥ και τόσο δύσκολα όλα τα υπόλοιπα;

Στο δια ταύτα η μεταπτυχιακή εργασία του κυρίου Ταξίδη δεν κρίθηκε ικανοποιητική από τους δημοτικούς συμβούλους και απορρίφθηκε.

Κιμ. Ο.

Σήμερα παρουσιάζεται η μεταπτυχιακή εργασία του Χρήστου Ταξίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ