Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Σούλας: Ο δήμος μας έχει τη δύναμη να διεκδικήσει έργα

Γιάννης Σούλας: Ο δήμος μας έχει τη δύναμη να διεκδικήσει έργα

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Σούλας στην «Αγκίδα» ρωτήθηκε αν η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε με τη συμμετοχή του στον Εμπορικό Σύλλογο ή αν είχε κι άλλες τέτοιες δραστηριότητες και απάντησε τα εξής:

«Διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στην προηγούμενη διοίκηση. Στη νέα διοίκηση ήμουν μέλος στην Επιτροπή Εξυπηρέτησης Μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου. Ολοκληρώσαμε τις δράσεις και τα σεμινάρια που είχαμε προγραμματίσει ως Επιτροπή και πλέον είμαι μέλος της Επιτροπής μετάβασης του Επιμελητηρίου και των μελών του στην ψηφιακή εποχή. Είχα αναλάβει επίσης θέσεις ευθύνης σε τρία διαφορετικά ποδοσφαιρικά σωματεία, είτε στο Διοικητικό Συμβούλιο είτε ως υπεύθυνος τμημάτων».

Με βάση την εμπειρία που έχει σε επαγγελματικούς και αθλητικούς συλλόγους και με δεδομένο ότι γνωρίζει τα προβλήματα και τις ανάγκες στους συγκεκριμένους χώρους, ρωτήσαμε τον Γιάννη Σούλα ποιο είναι το προσωπικό του όραμα και ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητες του δήμου για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Η απάντηση του κυρίου Σούλα ήταν η εξής:

«Κατ’ αρχάς πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης σε όλους τους αθλητικούς χώρους, ώστε να αθλούνται τα παιδιά με ασφάλεια. Δεν γίνεται να υπάρχουν γήπεδα που είναι εστίες κινδύνων για τους αθλητές. Στους χώρους αυτούς συμπεριλαμβάνω και όσους βρίσκονται μέσα σε σχολικές εγκαταστάσεις.

Χρειαζόμαστε επιπλέον χώρους, οι οποίοι για να δημιουργηθούν θα πρέπει ο δήμος να πιέσει το κράτος ώστε να χρηματοδοτήσει την κατασκευή τους. Σ’ αυτούς τους χώρους φυσικά συμπεριλαμβάνω το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού. Είμαστε ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας, έχουμε δύναμη στα χέρια μας, πρέπει να πιέσουμε προκειμένου επιτέλους να γίνουν αυτά τα έργα. Η χώρα πέρασε από μνημόνια, τα πράγματα ήταν δύσκολα, αλλά αυτή η εποχή τελείωσε και δεν γίνεται ο δήμος μας να παραμένει χωρίς στάδιο και κολυμβητήριο. Εμένα αυτή θα είναι η τοποθέτησή μου μέσα στην παράταξη. Οι όμοροι δήμοι, αν και μικρότεροι, έχουν και στάδιο και κολυμβητήριο, γιατί ακριβώς πίεσαν για να τα φτιάξουν».

Ρωτήσαμε επίσης τον Γιάννη Σούλα εάν τα προβλήματα των Κοινοτήτων του δήμου είναι ενιαία και μας απάντησε τα εξής:

«Σε γενικές γραμμές είναι ενιαία. Μπορώ να δω και να αφουγκραστώ τα προβλήματα στο δήμο μας συνολικά, γιατί γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Εύοσμο, αλλά τα τελευταία χρόνια κατοικώ στο Κορδελιό με την έδρα της επαγγελματικής μου δραστηριότητας να βρίσκεται στον Εύοσμο. Γνωρίζω λοιπόν καλά τα προβλήματα και των δύο Κοινοτήτων και γνωρίζω πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιάννη Σούλα στην «Αγκίδα»
Γιάννης Σούλας: Η Μαρία Μανούκα είναι άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό σε ουσιαστικές προτάσεις
Γιάννης Σούλας: Από άλλη θέση και πάλι για την επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών
Ο Γιάννης Σούλας για όσα δεν έκανε και όσα έπρεπε να κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ