Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Σούλας: Η Μαρία Μανούκα είναι άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό σε ουσιαστικές...

Γιάννης Σούλας: Η Μαρία Μανούκα είναι άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό σε ουσιαστικές προτάσεις

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Σούλας στην «Αγκίδα» ρωτήθηκε και για τους λόγους που αποφάσισε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα και απάντησε τα εξής:

«Τη Μαρία Μανούκα τη γνωρίζω πολύ καλά γιατί ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Η παρουσία της ήταν δυναμική, θετική και ουσιαστική. Με δεδομένο λοιπόν πως αφενός τη γνώρισα καλά στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και αφετέρου γιατί εκτιμώ την προσωπικότητά της και τις γνώσεις της, έκανα τη συγκεκριμένη επιλογή.

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που έχει η Μαρία Μανούκα είναι οι καινοτόμες ιδέες για όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής και αυτό είναι απαραίτητο ώστε να λυθούν προβλήματα. Επίσης συζητάει, ακούει προτάσεις και λύσεις, τις οποίες μπορεί να συνδυάσει με τις δικές της γνώσεις και απόψεις, ώστε να δοθεί η καλύτερη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Επιπλέον είναι μία νέα γυναίκα σε θέση να αφουγκραστεί τους νεότερους αλλά και να κατανοήσει και να εκπροσωπήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του συνόλου των δημοτών, μπορεί να αντιληφθεί και να δώσει λύσεις στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο μας.

Θεωρώ πως πρέπει να τονιστεί η γυναικεία παρουσία ως υποψήφια δήμαρχος στο Δήμο μας, η οποία μάλιστα είναι μία προσωπικότητα που έχει πολλά να προσφέρει τόσο η ίδια όσο και το πολυδύναμο ψηφοδέλτιό της. Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από νέους και αξιόλογους ανθρώπους, κοντά όμως στους οποίους βρίσκονται, για να τους βοηθήσουν με την εμπειρία τους, και παλαιότεροι, που είναι αξιόλογοι και έχουν προσφέρει στο δήμο μας».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιάννη Σούλα στην «Αγκίδα»
Γιάννης Σούλας: Από άλλη θέση και πάλι για την επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών
Γιάννης Σούλας: Ο δήμος μας έχει τη δύναμη να διεκδικήσει έργα
Ο Γιάννης Σούλας για όσα δεν έκανε και όσα έπρεπε να κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ