Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Σούλας: Από άλλη θέση και πάλι για την επίλυση των προβλημάτων...

Γιάννης Σούλας: Από άλλη θέση και πάλι για την επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών

Συνέντευξη στην «Αγκίδα» παραχώρησε ο Γιάννης Σούλας, ο οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού προκειμένου να διεκδικήσει την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου. Στην ερώτηση της «Αγκίδας» για την εμπειρία του από τη συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, απάντησε τα εξής:

«Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. τρία χρόνια, εκ των οποίων τον τελευταίο χρόνο ήμουν Γενικός Γραμματέας. Η παρουσία του Εμπορικού Συλλόγου ήταν πολύ έντονη με πολλά έργα, πολλές δράσεις και δραστηριότητες και με πολλές παρεμβάσεις, με μόνιμη παρουσία δίπλα στον επαγγελματία του δήμου μας. Μέσα στα τρία πρώτα χρόνια της ύπαρξής του έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος Εμπορικός Σύλλογος της Θεσσαλονίκης. Την προσωπική μου σφραγίδα την έβαλα στον Εμπορικό Επαγγελματικό Ηλεκτρονικό Κατάλογο του Συλλόγου ο οποίος ήταν προσωπική μου πρόταση και υλοποιήθηκε με δική μου προσωπική εργασία».

Καλέσαμε τον Γιάννη Σούλα να αξιολογήσει τόσο την πορεία του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, αλλά και τη δική του προσωπική πορεία στο Δ.Σ. του Συλλόγου κι εκείνος με σεμνότητα μας απάντησε πως αξιολογεί ως πολύ θετική την πορεία του Συλλόγου, αλλά για την προσωπική του πορεία στο Δ.Σ. μας ζήτησε να ρωτήσουμε τα μέλη του Εμπορικού συλλόγου και το Δ.Σ.

Η «Αγκίδα» ρώτησε τον κύριο Σούλα γιατί, ενώ έχει προσφορά στον Εμπορικό Σύλλογο, αποφάσισε να παραιτηθεί από το Δ.Σ και έλαβε την παρακάτω απάντηση:

«Αποφάσισα να προσφέρω στον επαγγελματικό κόσμο του δήμου μας από άλλη θέση, αφού θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος. Κατά τη γνώμη μου, είναι σημαντικό να υπάρχουν φωνές επαγγελματιών στο Δημοτικό Συμβούλιο που διεκδικούν να γίνουν πράγματα για τους επαγγελματίες του τόπου μας, που μάχονται να λυθούν προβλήματά τους, τα οποία γνωρίζω από πρώτο χέρι και ξέρω πώς πρέπει να τα διατυπώσω, γιατί τα έχω ζήσει ως μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, από το οποίο πρέπει να αποχωρήσω γιατί υπάρχει πρόβλεψη στο καταστατικό πως σε τέτοια περίπτωση αυτόματα εκπίπτεις από το Δ.Σ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που τη θέση του Γενικού Γραμματέα την πήρε η Βίβιαν Καζελίδου, η οποία έχει πολύ μεγάλη προσφορά στο Σύλλογο και επίσης είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το αναπληρωματικό μέλος που κλήθηκε να συμπληρώσει το Συμβούλιο, ο Τάσος Λιόλιος, είναι ένας πολύ καλός μου φίλος που είμαι σίγουρος πως θα προσφέρει πολλά στο Σύλλογο και στον εμπορικό κόσμο».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιάννη Σούλα στην «Αγκίδα»
Γιάννης Σούλας: Η Μαρία Μανούκα είναι άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό σε ουσιαστικές προτάσεις
Γιάννης Σούλας: Ο δήμος μας έχει τη δύναμη να διεκδικήσει έργα
Ο Γιάννης Σούλας για όσα δεν έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού και όσα έπρεπε να κάνει
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ