Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Ξεπλένης Καλιοπεντεκαιστοχεράκης…

Ο Ξεπλένης Καλιοπεντεκαιστοχεράκης…

Ο Ξεπλένης Καλιοπεντεκαιστοχεράκης, όπως λέμε Γύλος Σπανοβαγγελοδημήτρης Νικόλαος του Νικόλα, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση πολιτικού.

Ο Ξεπλένης Καλιοπεντεκαιστοχεράκης είναι ειδικός στο ξέπλυμα μεγάλων βιομηχανιών και στην προβολή απόψεων για ικανοποίηση του κόσμου με λίγα και εφικτά.

Ο Ξεπλένης Καλιοπεντεκαιστοχεράκης είναι ο ορισμός του πολιτικού που πιστεύει ότι κατέχει τη μοναδική αλήθεια και γι’ αυτό σε ό,τι και να πει θα πρέπει να τον λιβανίζουν.

Ο Ξεπλένης Καλιοπεντεκαιστοχεράκης είναι μια περιπτωσάρα που θέλει, όποτε τον βολεύει, να τον συγκρίνουν με αυτούς που διεκδικούν τη νίκη και, όποτε πάλι τον βολεύει, να τον συγκρίνουν με αυτούς οι οποίοι δεν δηλώνουν πως στόχος τους είναι η νίκη αλλά η πολιτική παρουσία.

Ο Ξεπλένης Καλιοπεντεκαιστοχεράκης είναι ο ορισμός των φράσεων «η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος», «τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου».

Ο Ξεπλένης Καλιοπεντεκαιστοχεράκης είναι ένας αμετροεπής ο οποίος πιστεύει πως πρέπει να του κάνουν πλάτες για να εκλεγεί ως ρεαλιστής, όπου ρεαλισμός είναι η κυνικότητα.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ