Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Το ψάρι πάντα βρωμάει από το κεφάλι κι όχι από την ουρά»

«Το ψάρι πάντα βρωμάει από το κεφάλι κι όχι από την ουρά»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Σωτήρης Μαγόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, όσον αφορά την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε ο Κώστας Βασιλειάδης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, στους πολιτικούς παράγοντες του δήμου για τα προβλήματα που δημιουργούνται στους επαγγελματίες τις εστίασης από τις επανειλημμένες αναβολές συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Κοινότητας Ευόσμου λόγω έλλειψης απαρτίας:

«Φίλε πρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, Κώστα Βασιλειάδη, ξέρεις ότι υπηρέτησα τους εμπόρους και τους επαγγελματίες από το 1976 μέχρι το 2019 από διάφορες θέσεις.

Επί της αρχής συμφωνώ με την επιστολή που απέστειλες σε αρμόδιους παράγοντες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, γι’ αυτό άλλωστε την κοινοποίησα. Διαφωνώ όμως κάθετα ως προς τις ευθύνες που επιρρίπτεις στους συμβούλους ζητώντας τους να παραιτηθούνε, ενώ θα έπρεπε να ζητάς την παραίτηση του προέδρου της Κοινότητας και μόνο. Το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι κι όχι από την ουρά. Οι σύμβουλοι της Κοινότητας Ευόσμου ζήτησαν η συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου να γίνει το απόγευμα κι όχι το πρωί του Σαββάτου 22 Απριλίου 2023, ώστε να μην εργάζονται, πράγμα που δεν έγινε αποδεκτό.

Κατά τα λοιπά, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Ευόσμου έχει επανειλημμένως απαξιώσει τις αποφάσεις του οργάνου που εκπροσωπεί. Σκέψου φίλε Κώστα να λειτουργούσες κι εσύ με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί ο κύριος Φωτιάδης. Θα είχε διαλυθεί ο Εμπορικός Σύλλογος από τον πρώτο χρόνο, ενώ τώρα μεσουρανεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ