Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ«Να παραιτηθούν οι τοπικοί σύμβουλοι Ευόσμου που δεν έχουν διάθεση να προσφέρουν»

«Να παραιτηθούν οι τοπικοί σύμβουλοι Ευόσμου που δεν έχουν διάθεση να προσφέρουν»

Επιστολή με θέμα «Διαμαρτυρία για το Τοπικό Συμβούλιο Ευόσμου» απηύθυνε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, Κώστας Βασιλειάδης, στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, στο δήμαρχο, σε όλους τους αντιδημάρχους, στον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ευόσμου, στους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου και στους υποψηφίους δημάρχους.

Η γεμάτη δικαιολογημένη αγανάκτηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου αφορά τις συνεχόμενες αναβολές συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Κοινότητας Ευόσμου λόγω έλλειψης απαρτίας, που δημιουργούν μεγάλα προβλήματα σε επαγγελματίες καταστημάτων εστίασης, οι οποίοι αναμένουν άδειες για τα καταστήματά τους και είναι η παρακάτω:

«Αγαπητοί-ες κύριοι-ες,

Θα ήθελα μέσα από αυτή την επιστολή να σας εκφράσω την έντονη δυσαρέσκεια του Εμπορικού Κόσμου του Δήμου μας για την κατάσταση που επικρατεί στο Τοπικό Συμβούλιο τους Ευόσμου.

Έχει παρατηρηθεί ένα θλιβερό γεγονός το οποίο λαμβάνει χώρα κατ’ εξακολούθηση κάθε μήνα στη Συνεδρία του Τοπικού Συμβουλίου το οποίο έχει να κάνει με τη μη παρουσία των Τοπικών Συμβούλων και κατ’ επέκταση τη μη απαρτία ώστε να διεξαχθεί η Συνεδρία.

Αυτό το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί να συμβαίνει συνέχεια και θεωρούμε πως είναι ανεπίτρεπτο να δείχνετε ανοχή και να μην γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξαλειφθεί.

Μεγάλο πρόβλημα αποτελεί για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Δήμου μας τους οποίους επηρεάζει αρνητικά το γεγονός πως αναμένονται σημαντικές αποφάσεις από το Τοπικό Συμβούλιο που αφορούν άμεσα τη βιωσιμότητά τους και βρίσκονται στη δυσάρεστη αυτή θέση της απαξίωσης και της αναμονής από τους εκλεγμένους και μη Τοπικούς Συμβούλους.

Απευθυνόμαστε όχι μόνο στη διοίκηση αλλά και στις παρατάξεις που έχουν μέλη στο Συμβούλιο. Παρακαλούμε θερμά να συμβάλετε όλοι στην επίλυση του προβλήματος και αν είναι απαραίτητο καλούμε τους τοπικούς συμβούλους που δεν έχουν διάθεση να λαμβάνουν μέρος να προβούν στις παραιτήσεις τους ώστε να αναλάβουν άνθρωποι με μεράκι και διάθεση για ενεργή συμμετοχή.

Εκπροσωπώντας λοιπόν όλους τους επιχειρηματίες του Ευόσμου, όλο τον Εμπορικό Κόσμο, τα καταστήματα, την εστίαση, διαμαρτυρόμαστε έντονα και εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας ενώ αιτούμαστε να ληφθούν άμεσα αποφάσεις για την εφαρμογή μέτρων που θα σταματήσουν το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ