Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού έφτασε πλέον και στ’ αφτιά του πρωθυπουργού»

«Το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού έφτασε πλέον και στ’ αφτιά του πρωθυπουργού»

«Το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού έφτασε πλέον και στ’ αφτιά του πρωθυπουργού», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδης Τασούλης στη συνέντευξη που παραχώρηση στη DION τηλεόραση και στο δημοσιογράφο Κώστα Πορτοκάλη.

Ο κύριος Τασούλης είπε την παραπάνω φράση αναφερόμενος στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου τη Μεγάλη Δευτέρα.

Με βάση την κουβέντα του υποψηφίου δημάρχου, ο πρωθυπουργός άκουσε και έμαθε για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού κατά την επίσκεψή του στο δήμο. Δηλαδή κανένας από τους τοπικούς παράγοντες του κυβερνώντος κόμματος δεν μίλησε ποτέ στον πρωθυπουργό γι’ αυτό το θέμα. Δηλαδή ούτε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, που ήρθε στο δήμο γι’ αυτό το θέμα, δεν μίλησε στον πρωθυπουργό. Δηλαδή ούτε οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, που ασχολήθηκαν με το θέμα, δεν είπαν τίποτα στον πρωθυπουργό. Δηλαδή ούτε οι υποψήφιοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, που είναι από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, δεν φρόντισαν να ενημερώσουν τον πρωθυπουργό. Δηλαδή ούτε ο πρόεδρος της Βουλής και η υπουργός Παιδείας δεν είπαν τίποτα στον πρωθυπουργό για τις επερωτήσεις που έγιναν στη Βουλή.

Και αφού όλοι αυτοί δεν φρόντισαν να ενημερώσουν τον πρωθυπουργό για το πρόβλημα στέγασης του Ειδικού Σχολείου, το οποίο ο πρωθυπουργός αν ήξερε θα έλυνε, γιατί θέλουν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι, δήμαρχοι, βουλευτές, υπουργοί, πρόεδροι της Βουλής και δεν κάθονται στα σπίτια τους μήπως και εκλεγούν κάποιοι που θα ενημερώνουν τον πρωθυπουργό;

Γ. Παπαδ.

Μιλτιάδης Τασούλης για Ζιάκα: Κάλλιο πέντε και στο χέρι
Μιλτιάδης Τασούλης: 164 στρέμματα είναι πάρα πολλά για να μπορεί να τα διαχειριστεί ο δήμος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ