Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑφού δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν μαθητές, απομακρύνουν αυτοκίνητα

Αφού δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν μαθητές, απομακρύνουν αυτοκίνητα

Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για να απομακρύνουν τους μαθητές του 19ου Δημοτικού Σχολείου από το σχολείο τους, για να κερδίσει ο δήμαρχος το προσωπικό του στοίχημα να στεγάσει τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού σε αξιοπρεπή χώρο.

Ευτυχώς ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αντιεκπαιδευτική εμμονή τους γιατί τα στοιχήματα της στέγασης μαθητών, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή κάνουν μάθημα σε τρώγλες, δεν κερδίζονται στην πλάτη και εις βάρος άλλων μαθητών.

Αφού λοιπόν ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τους μαθητές του 19ου Δημοτικού Σχολείου από το σχολικό του κτήριο, απομακρύνουν εγκαταλελειμμένα οχήματα από τους δρόμους του δήμου. Καλή επιτυχία και με τη νίκη. Τους ευχόμαστε το στοίχημα της απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων να το κερδίσουν.

Όταν τελειώσει η απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, καλά είναι να στήσουν κι ένα μεγάλο πανηγύρι στην κεντρική πλατεία για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση ενός από τα μεγαλύτερα έργα που πραγματοποιήθηκε στην τετραετή θητεία τους. Να πανηγυρίσουμε, να τους αποχαιρετήσουμε και να πάνε στο καλό.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ