Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Πέτρος Σούλας δεν εισάκουσε πρόταση του Γιάννη Καμαρινού για το Ειδικό...

Ο Πέτρος Σούλας δεν εισάκουσε πρόταση του Γιάννη Καμαρινού για το Ειδικό Σχολείο

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Καμαρινός σχολίασε στο facebook το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Η επίθεση είναι η μόνη άμυνα για τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου», αναφερόμενος στην κριτική της υποψήφιας δημάρχου Μαρίας Μανούκα στη διοίκηση του δήμου όσον αφορά τα νερά της βροχής που έτρεχαν μέσα στο ΔΑΚ Ευόσμου κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ.

«Ευτυχώς πού τα έκανε όλα ο μέντορας τις Κυρίας ΜΑΝΟΥΚΑ στα πέντε χρόνια θητείας χωρίς πανδημία», ξεκίνησε το σχόλιό του ο κύριος Καμαρινός και συνέχισε γράφοντας «ας σοβαρευτούμε».

Ο Γιάννης Καμαρινός συνεχίζει το σχόλιό του γράφοντας ότι ενημέρωσε τον μέντορα της κυρίας Μανούκα (εννοεί τον τέως δήμαρχο Πέτρο Σούλα), ενώ ο ίδιος είχε παραιτηθεί από τη διοίκηση Σούλα, για τη βοήθεια που έδινε η διευθύντρια της Περιφέρειας κυρία Χριστοδούλου όσον αφορά το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού και διερωτάται, απευθυνόμενος στον κύριο Γαρούφα, τι έκανε ο τότε δήμαρχος.

Δηλαδή ο κύριος Καμαρινός λέει ξεκάθαρα πως υπήρχε πρόταση για να κινηθούν οι διαδικασίες στέγασης του Ειδικού Σχολείου και ο κύριος Σούλας δεν έκανε τίποτα. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης γράφει χαρακτηριστικά πως το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού δεν είχε ψηφαλάκια, υπονοώντας πως γι’ αυτό αγνόησε την πρότασή του ο τέως δήμαρχος.

Ο κύριος Καμαρινός ολοκληρώνει το σχόλιό του καλώντας για μία ακόμα φορά σε σοβαρότητα, ενώ απευθύνει το εξής ερώτημα: «Το αύριο το σκέφτεται κάνεις από όλους εσάς τους ΣΩΤΉΡΕΣ;»

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ