Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ επίθεση είναι η μόνη άμυνα για τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Η επίθεση είναι η μόνη άμυνα για τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Πάνω από ένα χρόνο πριν, στις 14 Απριλίου 2022, η διοίκηση Μανδαλιανού ανακοίνωσε με δελτίο τύπου προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου συντήρησης των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Ευόσμου ” Βούλα Πατουλίδου”, την οποία υπέγραψαν η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, παρουσία της Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Μαρίας Γαβαλά. Σ’ εκείνο το δελτίο τύπου αναγράφονταν οι εργασίες που θα πραγματοποιούνταν στο ΔΑΚ Ευόσμου, αλλά όχι το χρονοδιάγραμμά τους.

Στις 5 Ιανουαρίου 2023, η ιστοσελίδα του δήμου έκανε ρεπορτάζ για την επίσκεψη στο ΔΑΚ του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη  Μανδαλιανού και της αντιδημάρχου Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Μαρίας Γαβαλά, προκειμένου να επιβλέψουν τις εργασίες. Ούτε σ’ εκείνο το ρεπορτάζ αναγραφόταν χρονοδιάγραμμα των εργασιών στο ΔΑΚ. Αυτό που γραφόταν και στα δύο κείμενα της διοίκησης Μανδαλιανού ήταν η εγκατάλειψη του ΔΑΚ από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Χθες ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, αποφάσισε, απαντώντας στη σφοδρή κριτική της Μαρίας Μανούκα, να μας ενημερώσει, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ότι καταληκτική ημερομηνία παράδοσης του έργου από τον ανάδοχο είναι η 09/10/2023, ωστόσο αναμένεται να παραδοθεί πολύ νωρίτερα, αφού ήδη έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών και απομένει η τοποθέτηση των πολυκαρβουνικών και των καινούριων πάνελ και ότι το ΔΑΚ θα έπρεπε να παραμείνει κλειστό κατά τη διάρκεια των εργασιών, αλλά για τη διευκόλυνση των ομάδων και σε συνεννόηση μαζί τους, παρέμεινε ανοιχτό για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο πρόγραμμά τους.

Είχαν γραφτεί τα παραπάνω κάπου και έπρεπε να τα γνωρίζει η κυρία Μανούκα και όλοι οι υπόλοιποι; Πόσα χρόνια χρειάζεται η διοίκηση Μανδαλιανού για μερεμετίσματα σ’ ένα κλειστό γυμναστήριο; Γιατί αυτά δεν τελείωσαν μέσα στο καλοκαίρι όταν δεν υπήρχαν αγώνες και προπονήσεις; Δηλαδή για την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου, στη λογική της διοίκησης Μανδαλιανού χρειάζεται μία δεκαετία ή ίσως και αιώνας;

Ο δήμαρχος της ημερομηνίας έδωσε ακόμα μία ημερομηνία για ένα έργο. Ο δήμαρχος που για μία σειρά έργων έχει δώσει αμέτρητες ημερομηνίες οι οποίες δεν τηρήθηκαν, έδωσε ακόμα μία ημερομηνία και μάλιστα είπε πως το έργο θα τελειώσει πολύ νωρίτερα. Ο δήμαρχος στη βάση αυτή επιτέθηκε στην υποψήφια δήμαρχο Μαρία Μανούκα και για κάποιον που δεν παρακολουθεί τα του δήμου, η επίθεση/απάντηση του δημάρχου ίσως να φάνηκε πολύ λογική.

Ο δήμαρχος με τη χθεσινή απάντηση στη Μαρία Μανούκα απευθύνεται στους φανατικούς ψηφοφόρους του. Μόνο αυτοί μπορούν να δεχτούν τέτοια κείμενα. Θα ήταν προσεκτικός κάποιος άλλος, ο οποίος θα βρισκόταν στη θέση του δημάρχου που επί ενάμιση χρόνο έδινε ημερομηνίες λειτουργίας του ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας Ευόσμου. Ο κύριος Μανδαλιανός όμως βγαίνει πολύ επιθετικά, για να αποδείξει ότι έχει δίκιο. Η επίθεση είναι άλλωστε η καλύτερη άμυνα. Στην περίπτωση του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού, η επίθεση είναι η μόνη άμυνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να κάνει και κάτι άλλο εν όψει των εκλογών. Έργο να παρουσιάσει δεν έχει και ούτε πρόκειται να έχει έχοντας τους τελευταίους μήνες της θητείας του δυο αντιδημάρχους που ασχολούνται με τις εθνικές εκλογές.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ