Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔόξα τω Σωτηράκη που δεν έχασα τα κλειδιά μου

Δόξα τω Σωτηράκη που δεν έχασα τα κλειδιά μου

Τελικά ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, είναι ο καλύτερος αντιδήμαρχος του κόσμου και η αντιπολίτευση τζάμπα τον κατηγορεί.

Και δεν είναι μόνο η αντιπολίτευση. Είναι κι εκείνη η «Αγκίδα» που όλο κριτική του κάνει. Φωνάζει και για τα βουλωμένα φρεάτια. Στις 7 Μαρτίου 2023, πριν από πέντε περίπου εβδομάδες, είχε γράψει για ένα βουλωμένο φρεάτιο στο πάρκο της Μουσών.

Δόξα τω Σωτηράκη που δεν ξεβούλωσε το φρεάτιο και δεν έχασα τα κλειδιά μου, τα οποία έπεσαν από το χέρι μου καθώς περνούσα από το συγκεκριμένο σημείο. Όταν έφυγαν από τα χέρια μου τα κλειδιά τρόμαξα καθώς συνειδητοποίησα πως είμαι πάνω από φρεάτιο και θα πέσουν μέσα. Όταν όμως σταμάτησαν πάνω στα χώματα και τα χορταράκια του βουλωμένου φρεατίου, δόξασα τον Κώστα Σωτηράκη που έκανε το θαύμα του Μεγάλη Τετάρτη και δεν βρέθηκαν τα κλειδιά μου μέσα στο φρεάτιο.

Τώρα όλοι οι κακεντρεχείς, που κατηγορούν τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών γιατί δεν ξεβουλώνει τα φρεάτια, ας βγάλουν τον σκασμό γιατί ο αντιδήμαρχος, ός τά πάνθ’ ορά, τίποτα δεν κάνει τυχαία. Αν είχε ξεβουλώσει το φρεάτιο, θα είχα χάσει τα κλειδιά μου και θα ήμουν εκτός εαυτού. Τώρα, εξαιτίας του Κώστα Σωτηράκη, δοξασμένο τ’ όνομά του, δεν έζησα τον εκνευρισμό της απώλειας των κλειδιών μου. Κανονικά ο αντιδήμαρχος πρέπει να βάλει την αρμόδια Υπηρεσία του δήμου να βουλώσει όλα τα φρεάτια που υπάρχουν στο δήμο.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ