Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠόσο χρόνο χρειάζεται η διοίκηση Μανδαλιανού για να μάθει να ξεβουλώνει φρεάτια;

Πόσο χρόνο χρειάζεται η διοίκηση Μανδαλιανού για να μάθει να ξεβουλώνει φρεάτια;

Το Δεκέμβριο του 2021 είχαμε γράψει ακριβώς για το ίδιο φρεάτιο, το οποίο βρίσκεται στο πάρκο της Μουσών. Τότε είχαμε γράψει επίσης ότι οι δρόμοι γύρω από το πάρκο της Μουσών γίνονται ποτάμια με μια βροχούλα, ότι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους αγωγούς ομβρίων που δεν υπάρχουν και πρέπει να γίνουν, ότι όμως όταν κι εκεί που υπάρχουν αντικρύζουμε αυτήν την κατάσταση τα σχόλια περιττεύουν, αφού αν βρέξει οι δρόμοι δεν θα γίνουν ποτάμια αλλά χείμαρροι.

Τότε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου Κώστας Σωτηράκης είχε επιδείξει γρήγορα αντανακλαστικά και το φρεάτιο καθαρίστηκε πολύ γρήγορα. Σήμερα, 14 μήνες μετά, το ίδιο φρεάτιο παρουσιάζει το ίδιο χάλι γιατί προφανώς κανένας δεν δίνει σημασία για τον έλεγχο των φρεατίων. Μετά αν πλημμυρίσουν οι δρόμοι, πλημμυρίσει και η πλατεία, θα βγει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κύριος Σωτηράκης, όπως έχει κάνει, και θα κατηγορήσει κάποιους επαγγελματίες ότι έκλεισαν φρεάτια μπροστά στα μαγαζιά τους και γι’ αυτό πλημμύρισε η πλατεία. Και αυτό το συγκεκριμένο φρεάτιο οι επαγγελματίες το έκλεισαν;

Η διοίκηση Μανδαλιανού αντί να τριγυρίζει στις εκδηλώσεις σχολείων και συλλόγων προς άγραν ψήφων, ας αρχίσει να τριγυρίζει στους δρόμους του δήμου καταγράφοντας τα βουλωμένα φρεάτια και τα υπόλοιπα προβλήματα, τα οποία μπορούν σχετικά εύκολα να λυθούν. Δεν θέλουμε ούτε να φανταστούμε πόσα ακόμα φρεάτια στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με το συγκεκριμένο.

Ίσως και ο έλεγχος και ο καθαρισμός των βουλωμένων φρεατίων να είναι μια ιδιαιτέρως δύσκολη δουλειά, ίσως χρειάζεται εμπειρία κι έτσι η διοίκηση Μανδαλιανού θα την κάνει καλύτερα εφόσον αποκτήσει εμπειρία την επόμενη θητεία. Όπως θα έλεγε και ο πατέρας του δημάρχου, χορτάσαμε τους έμπειρους και ας μπει ένας άπειρος να τα μάθει σωστά απ’ την αρχή και να τα κάνει καλύτερα. Άραγε πόση πίστωση χρόνου πιστεύει ο πατέρας του δημάρχου πως πρέπει να δώσουν οι πολίτες στη διοίκηση του γιου του για να μάθει να μην αφήνει βουλωμένα τα φρεάτια.

Σ.

Καμαρώστε φρεάτιο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Πόσα χρόνια χρειάζεται για να μάθει πώς διαμορφώνεται ο χώρος για ένα ΚΕΠ;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ