Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Όχι στην έξωση του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου»

«Όχι στην έξωση του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου»

«Όχι στην έξωση του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου», γράφει αφίσα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Η ανάρτηση της αφίσας στο facebook συνοδεύεται από το παρακάτω κείμενο:

«”Περίπου 300 παιδιά στις σκάλες και στην αυλή…”

Τι; Δεν πειράζει;!

“Αναγκαστικά θα καταργηθούν και οι αίθουσες εργαστηρίων…”

Ε δεν πειράζει ούτε κι αυτό! Κάποτε ήταν 100 σε μία τάξη….

ΟΧΙ! ΠΕΙ-ΡΑ-ΖΕΙ!!!»

Δυστυχώς ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έχει βάλει στόχο να κάνει έξωση στους μαθητές του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου. Δυστυχώς στον κύριο δήμαρχο δεν έφτασε ότι άφησε να υποστεί έξωση το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας, γιατί εκεί δικαστικός κλητήρας έβγαλε έξω τους υπαλλήλους και τους πολίτες. Προφανώς ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός θέλει να έχει τη χαρά να κάνει ο ίδιος προσωπικά έξωση στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου. Ο κύριος δήμαρχος επειδή δεν κατάφερε να κάνει έργα, θέλει να γράψει ιστορία ως υπεύθυνος εξώσεων δημοτικών υπηρεσιών και δημοτικών σχολείων.

Ο κύριος Μανδαλιανός θέλει να κάνει έξωση στους μαθητές του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου για να στεγάσει στο σχολείο τους τούς μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού. Ο δήμαρχος που δεν έκανε επί τέσσερα χρόνια μελέτη για να κτισθεί Ειδικό Σχολείο, ενώ υπάρχει δημοτικό οικόπεδο ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο άνωθεν της περιφερειακής οδού, ο δήμαρχος που δεν πίεσε το κράτος για να κτισθεί με ταχύτατες διαδικασίες το Ειδικό Σχολείο, ο δήμαρχος που δεν νοίκιασε χώρο για το Ειδικό Σχολείο γιατί ήθελε να κάνει οικονομία στο κράτος, ο δήμαρχος που δεν έκανε καμία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου, θέλει να κάνει έξωση στους μαθητές του 19ου για να στεγάσει εκεί τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου.

Ευτυχώς η εκπαιδευτική κοινότητα δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον κύριο Μανδαλιανό να υλοποιήσει την αντιεπιστημονική και αντιεκπαιδευτική εμμονή του. Ευτυχώς δάσκαλοι και γονείς μαζί με την αντιπολίτευση του δήμου δεν πρόκειται να αφήσουν τον κύριο δήμαρχο να καταργήσει ένα κτήριο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε μια περιοχή που έχει ανάγκη να κτισθούν κι άλλα.

Όσο για το γεγονός ότι ο κύριος Μανδαλιανός δεν θα έχει τη χαρά να δει ακόμα μια έξωση, ας μην το πάρει κατάκαρδα και ας μην στεναχωριέται. Θα δει πολύ σύντομα μία μεγάλη έξωση και θα την ζήσει ο ίδιος προσωπικά τον Οκτώβριο καθώς θα είναι η έξωσή του από τη διοίκηση του δήμου, την οποία θα του επιδώσουν οι δημότες και μάλιστα στην κάλπη της πρώτης Κυριακής.

Μπάμπης Ι.

Ο δήμαρχος συνεχίζει την προσπάθεια εξώσεως του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου
«Δεν ντράπηκε ο δήμαρχος να εισβάλει στο 19ο δημοτικό σχολείο»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ