Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Πόσο θα επιταχύνει τη λειτουργία του 24ου Δημοτικού Σχολείου;»

«Πόσο θα επιταχύνει τη λειτουργία του 24ου Δημοτικού Σχολείου;»

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 29ης Μαρτίου 2023, ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ρώτησε πόσο το κατεπείγον της ψήφισης του θέματος που συζητήθηκε θα επιταχύνει τη λειτουργία του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Η απάντηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν πως χωρίς να γίνουν αυτές οι εργασίες δεν πρόκειται να ανοίξει το σχολείο.

Προηγουμένως ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, είπε ότι το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός ότι βρέθηκε κάτω από το δρόμο αγωγός της ΕΥΑΘ, ότι ακριβώς το ίδιο θα γίνει εάν βρεθεί ένας ακόμα αγωγός της ΕΥΑΘ και ότι αυτές οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες.

Αφού αυτές οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και αφού αυτό το γνώριζε ο κύριος αντιδήμαρχος, γιατί δεν άρχισαν εγκαίρως; Τι έκανε ο προκάτοχός του Νέστορας Λαφαζανίδης ώστε να αρχίσουν εγκαίρως; Σε ποιο θεωρητικό σημείο παρέδωσε την υπόθεση της διάνοιξης των οδών γύρω από το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου ο κύριος Λαφαζανίδης στον κύριο Σωτηράκη; Μπορούν να απαντήσουν οι κύριοι Λαφαζανίδης και Σωτηράκης για να ξέρουμε ποιος ευθύνεται γι’ αυτήν την τραγική αργοπορία στην έναρξη ενός απλού έργου;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ