Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕύστοχη παρατήρηση του Χρήστου Αντίνου για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Εύστοχη παρατήρηση του Χρήστου Αντίνου για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

«Μέχρι προχθές είχα την εντύπωση ότι το πρόβλημα εξαιτίας του οποίου δεν λειτουργεί το νέο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου είναι η καθυστέρηση της σύνδεσης του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος. Γι’ αυτά μας είχε ενημερώσει ο αντιδήμαρχος σε παλιότερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου», παρατήρησε εύστοχα ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αντίνου κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 29ης Μαρτίου 2023.

Ο κύριος Αντίνου συνέχισε ρωτώντας από που προέκυψε τώρα η διάνοιξη των δρόμων ως πρόβλημα για τη λειτουργία του νέου κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, αφού θεωρητικά αυτά είχαν αποπερατωθεί και υπήρχαν μόνο τα προβλήματα της σύνδεσης του φυσικού αερίου και του ρεύματος.

Στον κύριο Χρήστο Αντίνου ανέλαβε να απαντήσει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ως μη έχων καμία αρμοδιότητα και κανένα δικαίωμα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. «Δεν το είπε ποτέ κανείς αυτό το πράγμα», είπε ο κύριος Γιώργος Ρούμελης. Όταν ο κύριος Αντίνου παρενέβη για να πει πως το είπε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης, ο κύριος Ρούμελης του απάντησε ότι δεν τον είχε παρακολουθήσει καλά!

Δεν το κατάλαβε καλά ο κύριος Αντίνου, δεν το καταλάβαμε καλά εμείς, δεν το κατάλαβε καλά κανένας, γιατί προφανώς κανένας μας δεν μπορεί να αντιληφθεί το μήκος κύματος στο οποίο κινείται το σκεπτικό της διοίκησης Μανδαλιανού και φυσικά επειδή επιπλέον έχουμε πρόβλημα κατανόησης της Ελληνικής γλώσσας, δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτά τα οποία σε τόσο λόγια Ελληνικά μας λένε.

Επειδή ο κύριος Αντίνου επέμεινε στο τι έλεγε η διοίκηση του δήμου, ο κύριος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του έδωσε και μερικά μαθήματα λογικής και εκφοράς του λόγου, καθώς τον συμβούλεψε να λέει «έτσι νομίζω». Δηλαδή κατά τον κύριο πρόεδρο έτσι νομίζει ο κύριος Αντίνου ότι έλεγε ο κύριος Σταυρίδης, γιατί δεν τα έλεγε! Δηλαδή πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς τι άλλο θα ακούσουμε από αυτήν τη διοίκηση. Τελικά ο κύριος Ρούμελης είπε στον κύριο Αντίνου, αφού πρώτα του τόνισε πως είναι εκτός θέματος, πως θα λάβει απαντήσεις στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 5 Απριλίου 2023.

Εάν ο κύριος Αντίνου πιστεύει πως θα λάβει απαντήσεις, τότε είναι ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος. Η διοίκηση του δήμου θα του απαντήσει όπως απάντησε ο Ζήκος στον κυρ Σωτήρη όταν εκείνος τον ρώτησε την ηλικία του. Ακριβώς όμως.

Κιμ. Ο.

Τα τραγικά αποτελέσματα των κωλυσιεργιών της διοίκησης Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ