Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Δεν ντράπηκε ο δήμαρχος να εισβάλει στο 19ο δημοτικό σχολείο»

«Δεν ντράπηκε ο δήμαρχος να εισβάλει στο 19ο δημοτικό σχολείο»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook η Φανή Μπαλάτογλου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Όχι στην έξωση του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου»:

«Έξωση θα κάνουμε εμείς, οι γονείς των 24ου και 19ου Δημοτικών Σχολείων, σε εκείνους που εμμονικά και με περισσό θράσος και αλαζονεία μας αγνοούν, μας απαξιώνουν και τελευταία μας προκαλούν! Δεν ντράπηκε ο δήμαρχος να εισβάλει στο 19ο δημοτικό σχολείο σε ώρα λειτουργίας για να αρχίσει τις ξεναγήσεις σε εκείνους που τους το έταξε! Πήγε να πει σε εκπαιδευτικούς και μαθητές ότι έρχεται η ώρα να τους πετάξει έξω από το σχολείο τους και τους έφερε να τους δείξει και τον επόμενο ένοικο! Και ούτε κι εκείνος ντράπηκε να πάει! Έλεος δηλαδή!

Τρία χρόνια τώρα, οι διευθυντές των δύο σχολείων, οι γονείς, η Ένωση Γονέων, η Ομοσπονδία Γονέων, ο Η’ Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας, σύσσωμη η αντιπολίτευση τους εξηγούν ότι η πρόθεση τους να συστεγάσουν τα δύο σχολεία σε ένα κτίριο που φτιάχτηκε για ένα, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ! Η σαρδελοποίηση των μαθητών δύο σχολείων που θα εκμηδενίσει την ασφάλεια και θα υποβαθμίσει την ποιότητα της εκπαίδευσής τους ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ! Η κατάργηση ενός κτιρίου πρωτοβάθμιας σε μια περιοχή που μαθητές όμορων σχολείων κάνουν μάθημα σε υπόγειες αίθουσες και κίμπο ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!

Αυτοί που επιλέγουν να κλείνουν τα αυτιά μπροστά σε όλους αυτούς γύρω τους που τους φωνάζουν ότι κάνουν λάθος, θα βρεθούν σύντομα αντιμέτωποι με τις συνέπειες αυτής της εμμονικής επιλογής τους. Η δική τους έξωση πλησιάζει και αυτή τους αξίζει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ