Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Μουκατατζάκης της παράταξης Μανδαλιανού μάλλον προσπαθεί να μας τρελάνει

Ο κύριος Μουκατατζάκης της παράταξης Μανδαλιανού μάλλον προσπαθεί να μας τρελάνει

Ο κύριος Αθανάσιος Μουκατατζάκης θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Ο κύριος Μουκατατζάκης έκανε την εξής ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τη φωταγώγηση της οδού Αντώνη Τρίτση: «Επιτέλους μετά από χρόνια  ήρθε  η σωστή  φωταγώγηση, φυσικά τα εύσημα στον  κ. Δήμαρχο!!!»

Ο κύριος Μουκατατζάκης, που θα είναι υποψήφιος με τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, δίνει τα εύσημα στο δήμαρχο για τη σωστή φωταγώγηση τους οδού Τρίτση. Ο κύριος Μουκατατζάκης δεν περιμένει κάποιον πολίτη να δώσει τα εύσημα στο δήμαρχο. Βιάζεται να τα δώσει ο ίδιος. Στην παράταξη Μανδαλιανού ο ένας δίνει συγχαρητήρια στον άλλον, όπως έκαναν μεταξύ τους απολογισμό του έργου τους, χειροκροτώντας ο ένας τον άλλον.

Το ότι ο κύριος Μουκατατζάκης δίνει εύσημα μόνο στο δήμαρχο και όχι στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών το αντιπαρερχόμαστε, γιατί είναι δικό τους πρόβλημα και έχει να κάνει με το ποιοι είναι με ποιους στη διοίκηση του δήμου.

Το φοβερό σ’ αυτήν την ιστορία είναι ότι και ο κύριος Μουκατατζάκης ευθύνεται για τον κακό φωτισμό της οδού Τρίτση. Ο κύριος Μουκατατζάκης ήταν εκλεγμένος σύμβουλος της Κοινότητας Ευόσμου με την παράταξη του τότε δημάρχου Στάθη Λαφαζανίδη, της διοίκησης δηλαδή που φώτισε την οδό Τρίτση μ’ εκείνες τις λάμπες που έφεγγαν λιγότερο από κεριά. Κανένας δεν θυμάται να είχε πει τότε ο κύριος Μουκατατζάκης κάτι για τον κακό φωτισμό της Τρίτση. Τώρα και αφού πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια, ο κύριος Μουκατατζάκης μας λέει πως ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός είναι άξιος ευσήμων γιατί διόρθωσε τον κακό φωτισμό που ο ίδιος ο κύριος Μουκατατζάκης, ως μέλος της διοίκησης του δήμου, τοποθέτησε στην Τρίτση.

Ο κύριος Μουκατατζάκης μάλλον προσπαθεί να μας τρελάνει ή νομίζει πως έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Δεν εξηγείται αλλιώς η ανάρτησή του. Δυστυχώς αυτή είναι η παράταξη Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

Ο επί 15 μήνες Κοινοτικός Σύμβουλος Ευόσμου Αθανάσιος Μουκατατζάκης υποψήφιος με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ