Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ επί 15 μήνες Κοινοτικός Σύμβουλος Ευόσμου Αθανάσιος Μουκατατζάκης υποψήφιος με τον...

Ο επί 15 μήνες Κοινοτικός Σύμβουλος Ευόσμου Αθανάσιος Μουκατατζάκης υποψήφιος με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ένας ακόμα άνθρωπος με μακρά εμπειρία στα αυτοδιοικητικά, ο Αθανάσιος Μουκατατζάκης, προσχώρησε στην παράταξή του για να μοιραστούνε το ίδιο όραμα. Γράφει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός:

«Καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» έναν ακόμη  άνθρωπο με μακρά εμπειρία στα αυτοδιοικητικά, με τον οποίο μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, για να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη, πιο φιλική, πιο σύγχρονη και ανταγωνιστική.

Η υλοποίηση αυτού του οράματος απαιτεί να διευρύνουμε τις δυνάμεις μας, συστρατευόμενοι με ανθρώπους που έχουν τη γνώση, την όρεξη και τη δύναμη να δουλέψουμε γι’ αυτό το σκοπό.

Στην πορεία αυτή θα είναι δίπλα μας ο Αθανάσιος Μουκατατζάκης. Ο Αθανάσιος είναι στρατιωτικός εν αποστρατεία, είναι παντρεμένος με ένα παιδί και κατοικεί στον Εύοσμο από το 1994. Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκινάει από το 2010. Έχει διατελέσει σύμβουλος της κοινότητας του Ευόσμου και πρωτεργάτης της ίδρυσης της Εθελοντικής Ομάδος δήμου Κορδελιού- Ευόσμου, η οποία έχει πολλές δράσεις στο ενεργητικό της από το έτος ίδρυσης της, το 2011.

Αθανάσιε σε καλωσορίζω στην παράταξη που εδώ και τρία χρόνια μάχεται για να φέρει αλλαγές στην πόλη μας και να την κάνει καλύτερη».

Να συμπληρώσουμε ότι ο κύριος Μουκατατζάκης έθεσε υποψηφιότητα το 2010 για να εκλεγεί στο Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου με την παράταξη Λαφαζανίδη. Η παράταξη Λαφαζανίδη, η οποία κέρδισε τις εκλογές, κατέλαβε 9 από τις 15 έδρες του Συμβουλίου. Η θητεία του Συμβουλίου ξεκίνησε την 1η Ιανουάριου του 2011. Ο κύριος Μουκατατζάκης κατέλαβε έδρα στο Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου στις 16 Μαΐου 2013 μετά από 3 παραιτήσεις Κοινοτικών Συμβούλων Ευόσμου της παράταξης Λαφαζανίδη και παρέμεινε στη θέση μέχρι τον Αύγουστο του 2014 οπότε και τελείωσε η θητεία του συγκεκριμένου Συμβουλίου. Ο Αθανάσιος Μουκατατζάκης διατέλεσε Σύμβουλος της Κοινότητας Ευόσμου για παραπάνω από 15 μήνες. Μέχρι το τέλος της θητείας του Συμβουλίου της Κοινότητας Ευόσμου παραιτήθηκαν συνολικά 5 Κοινοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης Λαφαζανίδη.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ