Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτεφάνια κατέθεσαν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου!

Στεφάνια κατέθεσαν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου!

Στεφάνια κατά τη χθεσινή εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου κατέθεσαν εκτός από το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου και οι αντιδήμαρχοι Παιδείας, Γιώργος Σταυρίδης, και Διοικητικών Υπηρεσιών, Χρήστος Ταξίδης. Από το μικρόφωνο ακούστηκε και η ιδιότητά τους ως πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Κατέθεσαν δηλαδή στεφάνια με τη διπλή τους ιδιότητα.

Στις προηγούμενες εθνικές επετείους είχαν καταθέσει στεφάνια οι δύο αντιδήμαρχοι και πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών; Αν δεν είχαν καταθέσει γιατί κατέθεσαν στην τελευταία εθνική επέτειο πριν τις Δημοτικές Εκλογές;

Οι άλλοι αντιδήμαρχοι γιατί δεν κατέθεσαν στεφάνι; Γιατί δεν είχαν σχέση κατά κάποιον τρόπο με τη μαθητική παρέλαση; Θα μπορούσαν κάποιοι να επικαλεστούν την ιδιότητά τους ως εκπαιδευτικοί και να καταθέσουν! Οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι γνώριζαν τις προθέσεις των κυρίων Σταυρίδη και Ταξίδη να καταθέσουν στεφάνια;

Φαίνεται πως στη διοίκηση Μανδαλιανού έχει ανάψει για τα καλά η εσωτερική μάχη του σταυρού και την είδαμε σε όλο της το μεγαλείο κατά τη χθεσινή κατάθεση στεφάνων.

Κιμ. Ο.

Το «καπέλωμα» ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου από τους κυρίους Σταυρίδη και Ταξίδη
Το μπάχαλο της παρέλασης του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού
«Άλλη μια παρωδία η παρέλαση της 25ης Μαρτίου»
Ποιος θα κάτσει σε ποια θέση στο Ναό την 25η Μαρτίου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ