Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο «φιδάκι» της Μαιάνδρου στον Εύοσμο θα φτιαχτεί;

Το «φιδάκι» της Μαιάνδρου στον Εύοσμο θα φτιαχτεί;

Η Μαιάνδρου είναι η κεντρική οδός του Ευόσμου από την οποία εισέρχονται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου χιλιάδες αυτοκίνητα καθημερινά από την περιφερειακή οδό και αντίστοιχα εξέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα καθημερινά προς την περιφερειακή οδό.

Η Μαιάνδρου κάτω από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου κάνει ένα ζικ ζακ, ένα «φιδάκι», που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Πριν από ένα χρόνο, το Φεβρουάριο του 2023, ο Νέστορας Λαφαζανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην «Αγκίδα» και μεταξύ άλλων έργων που παρουσίασε πως ολοκλήρωσε ή δρομολόγησε ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, παρουσίασε και το συγκεκριμένο σημείο της οδού Μαιάνδρου ως έτοιμο για να προχωρήσει. Συγκεκριμένα ο κύριος Λαφαζανίδης είπε τα εξής:

«Έχει γίνει από ειδικό συνεργάτη η αποτύπωση του χώρου που βρίσκεται το παρκάκι επί της Μαιάνδρου κάτω από το ύψος της Μεγάλου Αλεξάνδρου, εκεί που ο δρόμος κάνει ζικ ζακ. Έχει γίνει επίσης και το σχέδιο για το πώς θα γίνει ο δρόμος. Το έργο θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα».

Ένα χρόνο μετά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Πώς ορίζουν ή πώς αντιλαμβάνονται ο κύριος Λαφαζανίδης και η διοίκηση Μανδαλιανού το «επόμενο διάστημα»; Το αντιλαμβάνονται και για το ζικ ζακ της Μαιάνδρου όπως το αντιλαμβάνονται για το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και για το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας; Θα φτιαχτεί κάποτε αυτό το ζικ ζακ ή τελικά θα μας πούνε και γι’ αυτό πως δεν χωράει να γίνει, όπως μας είπαν για τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου;

Κιμ. Ο.

Η διοίκηση Μανδαλιανού εμπαίζει τον κόσμο και για τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου
Γαβγίσματα σκύλων στους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ