Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Με 17 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 & ώρα 19:00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο.

Το 1ο και το 2ο θέμα αφορούν αναμορφώσεις προϋπολογισμού 2023 και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος.

Το 5ο θέμα αφορά απόδοση θέσεων στη θρησκευτική εμποροπανήγυρη Ι.Ν.ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ Κοινότητας Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Το 7ο θέμα αφορά την αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου.

Το 11ο θέμα αφορά την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για το Υποέργο 1 «Ανάπλαση οδού Καραολή & Δημητρίου και κατασκευή νέου κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Καραολή & Δημητρίου και Μ. Αλεξάνδρου στη Δ.Ε. Ευόσμου, και ανάπλαση οδών Εθνικής Αντιστάσεως, Αθανασίου Διάκου, Σιατίστης, Μελ. Μερκούρη και Κρήτης στη Δ.Ε. Ελευθερίου- Κορδελιού», της Πράξης: «Ανάπλαση οδών και ανοιχτών χώρων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου», στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

Το 13ο θέμα αφορά την εγγραφή νηπίων για τους Δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Κορδελιού-Ευόσμου για την σχολική χρονιά 2022-2023.

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του δήμου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ