Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού εμπαίζει τον κόσμο και για τους κόμβους της οδού...

Η διοίκηση Μανδαλιανού εμπαίζει τον κόσμο και για τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1ης Φεβρουαρίου 2023, είπε για τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου πως δυστυχώς σε πάρα πολλές διασταυρώσεις, που η διοίκησή του φιλοδοξούσε να κάνει κόμβους, δεν χωράνε οι κόμβοι. Τελικά αυτό που καταλάβαμε από την τοποθέτησή του ήταν πως δεν θα γίνει κανένας κόμβος, αφού δεν ανέφερε ούτε έναν που μπορεί να γίνει, παρά θα τοποθετηθούνε μάτια γάτας και άλλες σημάνσεις.

Έναν χρόνο πριν, το Φεβρουάριο του 2022, ο Νέστορας Λαφαζανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην «Αγκίδα» και ανέφερε τα έργα τα οποία ολοκληρώθηκαν κατά την περίοδο που ο ίδιος ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών ο κύριος Λαφαζανίδης ανέφερε ότι ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για την κατασκευή 5 κόμβων στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο. Η μελέτη, είχε πει ο αντιδήμαρχος, είναι έτοιμη για υλοποίηση καθώς έχει και τεύχη δημοπράτησης και εφόσον το κόστος είναι χαμηλό, που μάλλον θα είναι, ο δήμος θα προχωρήσει στην κατασκευή τους με ίδιους πόρους.

Τελικά δηλαδή δεν ίσχυαν αυτά που είπε στη συνέντευξή του ο κύριος Λαφαζανίδης για τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου; Τελικά δεν ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για την κατασκευή 5 κόμβων; Τελικά δεν είναι έτοιμη η μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης; Τα υπόλοιπα έργα που παρουσίασε στη συνέντευξή του ο κύριος Νέστορας Λαφαζανίδης ισχύουν;

Τι να σχολιάσει κανείς γι’ αυτή τη διοίκηση που ζητάει ξανά την ψήφο των πολιτών για να συνεχίσει να διοικεί; Γιατί να συνεχίσει να διοικεί; Για να μας δουλεύει ψιλό γαζί; Για να μας λέει ο αντιδήμαρχος ένα χρόνο πριν πως είναι έτοιμοι οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου για κατασκευή και τώρα να μας λέει ο δήμαρχος πως δεν είναι δυνατόν να κατασκευαστούν γιατί δεν χωράνε; Δηλαδή ένα χρόνο πριν χωρούσανε και τώρα δεν χωράνε; Και πότε κατάλαβαν ότι δεν χωράνε;

Η διοίκηση Μανδαλιανού, που δημιούργησε τόσες προσδοκίες με την εκλογή της πως θα φέρει το νέο στο δήμο, εμπαίζει τον κόσμο με απίστευτο, και αχαρακτήριστο τρόπο. Σκέτη απογοήτευση.

Βασίλης Κιμ.

Κάποιοι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο θα κατασκευαστούν;
Γαβγίσματα σκύλων στους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ