Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Δεν θα ανεχτούμε κανένα εκβιασμό στους μαθητές»

«Δεν θα ανεχτούμε κανένα εκβιασμό στους μαθητές»

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δήμου Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης»:

«Την ώρα που οι μαθητές μας δίνουν το παράδειγμα με τις πολύμορφες κινητοποιήσεις διεκδικώντας να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη κάποιοι διευθυντές σχολείων ενημερώνουν γονείς μαθητών ότι σε εκδηλώσεις που δεν συμμετέχει το υπουργείο θα μπούνε απουσίες!!!.

Μπροστά στις δεκάδες αποφάσεις συμμετοχής στις αυριανές κινητοποιήσεις από συλλόγους γονέων ,μαθητές ,εκπαιδευτικούς. θα περιμέναμε το αυτονόητο όλοι οι εκπαιδευτικοί να συμμετέχουν στην αυριανή απεργία, να σταθούν δίπλα στα παιδιά μας μαζί με τους γονείς

Να δείξουν έτσι στα παιδιά μας ότι αυτή η συμμετοχή, είναι μια ακόμα δέσμευση, μια ακόμα υπόσχεση στα θύματα, στις οικογένειές τους, στους συναδέλφους, στη νεολαία και σε όλο τον λαό ότι δεν θα αφήσουν να θαφτούν οι εγκληματικές ευθύνες του κράτους και όλων των κυβερνήσεων,

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στις αυριανές κινητοποιήσεις να μην δώσουν κανένα συγχωροχάρτι σε όλους αυτούς που παίζουν με τις ζωές των παιδιών μας να μάθουμε έτσι στα παιδιά μας ότι αύριο είναι η μέρα των ανθρώπων που παλεύουν και διεκδικούν το αυτονόητο: Να ζουν, να δουλεύουν και να ταξιδεύουν με ασφάλεια.

Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί και εμείς είμαστε αυτοί που μαζί με τα παιδιά μας τους εκπαιδευτικούς όλους τους εργαζόμενους θα δώσουμε το παράδειγμα.

Καμία ανοχή καμία συγκάλυψη για το έγκλημα στα Τέμπη. Δεν θα ανεχτούμε κανένα εκβιασμό με την μορφή “προειδοποίησης” ή “ενημέρωσης” περιμένουμε από τους εκπαιδευτικούς μας, να δείξουν στα παιδιά μας τι σημαίνει δάσκαλος».

Σιωπηρή διαμαρτυρία την Τετάρτη 8 Μαρτίου στην πλατεία Ευόσμου για την τραγωδία στα Τέμπη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ