Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπάντηση στην επιστολή του κυρίου Στάθη Καϊτετζίδη προς την «Αγκίδα»

Απάντηση στην επιστολή του κυρίου Στάθη Καϊτετζίδη προς την «Αγκίδα»

Κύριε Καϊτετζίδη

Ο επικεφαλής της παράταξης στην οποία ακόμα ανήκετε, ο κύριος Νίκος Ζυγάς, σας ζήτησε με τον πλέον επίσημο τρόπο να παραιτηθείτε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 22ας Φεβρουαρίου 2023. Είναι ξεκάθαρα αυτά που ακούστηκαν στο μήνυμα του κυρίου Ζυγά. Δεν ακούστηκε η λέξη παραίτηση. Τι άλλο όμως μπορεί να σας ζητούσε καλώντας σας να πράξετε το αυτονόητο σύμφωνα με τον αξιακό πολιτικό κώδικα;

Όσον αφορά την ορθογραφία, όταν πρόκειται για μεταφορά του προφορικού λόγου στον γραπτό αυτή προκύπτει από τα συμφραζόμενα. Από πού προκύπτει ότι θέλατε να πείτε «πάρα πολύ» και όχι «πάρα πολλοί»; Από πού προκύπτει ότι αναφερόσασταν στην παράταξη του κυρίου Ζυγά, ενώ μιλούσατε για εκείνους που σας επισκέφτηκαν στο γραφείο σας για να ζητήσουν να συμπορευτείτε μαζί τους; Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει ακριβώς τα λόγια σας για να βγάλει συμπεράσματα εάν αρθρογράφοι της «Αγκίδας» άλλαξαν την ορθογραφία προκειμένου να παραποιήσουν αυτά που θέλατε να πείτε.

Από που προκύπτει κύριε Καϊτετζίδη ότι η κουβέντα σας πως θα προστατέψετε την τιμή και την αξιοπρέπειά σας είναι προς πάσα κατεύθυνση και δεν αφορά τον κύριο Ζυγά, όταν στην τοποθέτησή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο είπατε επί λέξη τα εξής: «Αρχή μου είναι στα 42 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, κάποια πράγματα να τα εκφορτώνομαι θεωρώντας ότι τα εν οίκω δεν είναι εν δήμω. Αυτό θα συνεχίσω να το υπηρετώ μέχρι του σημείου που θα θιχθεί η τιμή και η αξιοπρέπειά μου. Εάν θιχθεί, θα ζητήσω να μιλήσω. Αν μιλήσω έχω να πω πολλά».

Πώς γίνεται κύριε Καϊτετζίδη να αναφερόσασταν προς πάσα κατεύθυνση όταν μιλούσατε για τα εν οίκω που δεν πρέπει να γίνονται εν δήμω; Ευτυχώς κύριε Καϊτετζίδη που δεν μας είπατε πως θέλατε να πείτε και κάτι άλλο όταν λέγατε στο Δημοτικό Συμβούλιο για εκείνην τη ρήση του Αβραάμ Λίνκολν «Τα καλά μπορεί να έρθουν γι’ αυτούς που περιμένουν, αλλά θα πάρουν όσα έχουν περισσέψει από αυτούς που βιάζονται», με την οποία αναφερθήκατε στους συμπολίτες μας που δεν αποφάσισαν ακόμη με ποια παράταξη θα είναι υποψήφιοι.

Με πολλή εκτίμηση

Μουμουλίδης Σταύρος

Στάθης Καϊτετζίδης: «Αν μου ζητηθεί να παραιτηθώ θα το κάνω την επόμενη στιγμή»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ