Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧωρίς ενισχυτική διδασκαλία για τους μαθητές γυμνασίου έμεινε το Κορδελιό

Χωρίς ενισχυτική διδασκαλία για τους μαθητές γυμνασίου έμεινε το Κορδελιό

343 μαθητές γυμνασίου του Ελευθερίου Κορδελιού έκαναν αίτηση για να ενταχθούν φέτος στην ενισχυτική διδασκαλία, αλλά αυτή δεν πραγματοποιήθηκε στο Ελευθέριο Κορδελιό!

Η απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου ήταν ότι υπεύθυνο για τη λειτουργία της ενισχυτικής διδασκαλίας είναι το Υπουργείο Παιδείας και η Διεύθυνση Εκπαίδευσης, ότι η αντιδημαρχία Παιδείας δεν έχει ευθύνη για τη μη λειτουργεία της ενισχυτικής διδασκαλίας, αλλά σε επικοινωνία με τη διεύθυνση, τους ενημέρωσε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να λειτουργήσει και γι’ αυτό ο δήμος παραχωρεί σχολείο, αναλαμβάνοντας τα έξοδα θέρμανσης, ηλεκτρικού και τοποθετεί καθαρίστρια για την υγιεινή των μαθητών.

Τελικά η ενισχυτική διδασκαλία για τους μαθητές του Γυμνασίου δεν λειτούργησε στο Ελευθέριο Κορδελιό και από τους 343 μαθητές που έκαναν αίτηση, προκειμένου να συμμετάσχουν σ’ αυτήν, μόνο οι 90 στάλθηκαν να την παρακολουθήσουν σε Εύοσμο και Σταυρούπολη μετά από φιλτράρισμα!

Η διοίκηση Μανδαλιανού άφησε χωρίς ενισχυτική διδασκαλία τους μαθητές γυμνασίου του Ελευθερίου Κορδελιού γιατί δεν ήταν δική της ευθύνη. Είπε ό,τι είχε να πει και τελείωσε. Για να στοιβάξει όμως τους μαθητές του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου, έχει ασκήσει φοβερές πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις και κοντεύει να φτάσει στον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, στον Πάπα της Ρώμης και στον Τζον Μπάιντεν. Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά από τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Βασίλης Κιμ.

Απάντηση του Αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου για την ενισχυτική διδασκαλία
Δεν είναι υποβάθμιση του Κορδελιού η μη εφαρμογή ενισχυτικής διδασκαλίας;
Αγνοείται η ενισχυτική διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου στο Κορδελιό
Λύση εδώ και τώρα για την ενισχυτική διδασκαλία!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ
Ερώτηση στην υπουργό Παιδείας για την ενισχυτική διδασκαλία στα γυμνάσια του Κορδελιού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ