Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Φωτιάδης ας σκεφτεί τις ευθύνες του για την εικόνα της...

Ο κύριος Φωτιάδης ας σκεφτεί τις ευθύνες του για την εικόνα της Κοινότητας Ευόσμου

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Ευόσμου, κύριος Παναγιώτης Φωτιάδης, στεναχωρήθηκε γιατί στην πρώτη συνεδρίαση του 2023 έλειπαν 9 από τους 15 συμβούλους.

Έγραψε ο κύριος Φωτιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι αναρωτιέται πώς γίνεται να αλλάξει κάποιος την εικόνα του Δήμου, όταν δεν πηγαίνει στις συνεδριάσεις για  να εκφράσει τη γνώμη του.

Η «Αγκίδα» πολλές φορές στηλίτευσε την απουσία συμβούλων από τις συνεδριάσεις της Κοινότητας Ευόσμου. Θα έπρεπε να είναι παρόντες και να ασκούν κριτική σε όσα κάνει η διοίκηση του κυρίου Φωτιάδη και πιστεύουν πως δεν είναι σωστά. Αλλά είναι υπερβολικό, αν όχι εξωφρενικό, να ασκεί κριτική στους απόντες συμβούλους ο πρόεδρος της Κοινότητας, ο οποίος την έχει απαξιώσει με τη στάση του. Κριτική στους απόντες συμβούλους ο κύριος Φωτιάδης ο οποίος:

  • Ψηφίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο, επειδή του δίνει το δικαίωμα ο νόμος, αντίθετα από αυτό που ψήφισε η πλειοψηφία του Συμβουλίου που προεδρεύει.
  • Προσπάθησε να μην αφήσει σύμβουλο της Κοινότητας να εισέλθει στην αίθουσα και να ψηφίσει με τη δικαιολογία ότι δεν συμμετείχε στη συζήτηση του θέματος.
  • Που υποδέχτηκε με τα καλύτερα λόγια στην παράταξή του αντιπολιτευόμενο σύμβουλο ο οποίος έφτασε να συνυπογράψει αίτημα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για έκπτωση του κυρίου Φωτιάδη από το αξίωμά του.

Ας είναι λοιπόν προσεκτικός ο κύριος Φωτιάδης όταν «κρεμάει στα μανταλάκια» τού facebook τους συναδέλφους του που δεν συμμετέχουν στις συνεδριάσεις, γιατί τα ερωτήματα που εύκολα προκύπτουν είναι εύλογα:

  • Γιατί να συμμετάσχουν σ’ ένα Συμβούλιο που θα ψηφίσει αρνητικά για κάτι και ο κύριος Φωτιάδης θα πάει στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα ψηφίσει θετικά, εκφράζοντας τον εαυτό του και τη μειοψηφία και όχι την πλειοψηφία του Συμβουλίου;
  • Γιατί να εκφράσει κάποιος μια γνώμη, την οποία ο κύριος Φωτιάδης θα γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, επειδή ο νόμος του δίνει το δικαίωμα;
  • Να συμμετάσχει μόνο γιατί θα έχει τη χαρά και την τιμή να λέει τη γνώμη του σ’ ένα Συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει ο κύριος Φωτιάδης;

Μπορεί να απαντήσει ο κύριος Φωτιάδης;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ