Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥO Λευτέρης Αλεξανδρίδης και ο «Δήμος Πρωταγωνιστής» καλωσορίζουν την «Κοινωνία Αξιών» και...

O Λευτέρης Αλεξανδρίδης και ο «Δήμος Πρωταγωνιστής» καλωσορίζουν την «Κοινωνία Αξιών» και τον Δημήτριο Χρήστου

Η παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» και ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης καλωσορίζουν την κίνηση πολιτών «Κοινωνία Αξιών» και τον επικεφαλής της, Δημήτριο Χρήστου, στον κοινό αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, αντάξιο των προσδοκιών των συμπολιτών μας!

Με ιδιαίτερη χαρά συμπορευόμαστε με την «Κοινωνία Αξιών», καθώς θεωρούμε ότι η συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου μας μπορεί να βγάλει επιτέλους το δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου από το τέλμα και να τον μετατρέψει σε έναν δήμο που δεν θα είναι ουραγός και απλός παρατηρητής των εξελίξεων, αλλά ένας ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.

Με την κίνηση πολιτών «Κοινωνία Αξιών» μάς ενώνει η αγωνία για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Η δημοτική παράταξη ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ μεγαλώνει καθημερινά και στελεχώνεται με αξιόλογα στελέχη και ενεργούς πολίτες κάθε ηλικίας, αποφασισμένους να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο «αύριο» για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.

Ο Δήμος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας και ο νεανικότερος δήμος της χώρας, οφείλει να είναι ένας δήμος σύγχρονος και ανθρώπινος, ένας ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!

Δελτίο τύπου της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής»

Η «Κοινωνία Αξιών» συμπορεύεται με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη και την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ