Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ «Κοινωνία Αξιών» συμπορεύεται με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη και την παράταξη «Δήμος...

Η «Κοινωνία Αξιών» συμπορεύεται με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη και την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής»

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και τις υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί, η κίνηση πολιτών «Κοινωνία Αξιών», με επικεφαλής τον Δημήτρη Χρήστου, αποφάσισε να συμπορευθεί με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη και την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής».

Πιστεύουμε στο ήθος, την αποφασιστικότητα και το όραμα του Λευτέρη Αλεξανδρίδη για το Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων και των πολιτών που αγωνιούν για το μέλλον του τόπου μας, μπορεί ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας να πάψει να αποτελεί ουραγό και να γίνει, επιτέλους, ένας Δήμος Πρωταγωνιστής.

Παραμένουμε πιστοί στις αρχές της «Κοινωνίας Αξιών», με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, την αύξηση του πρασίνου, την αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, την βελτίωση των πάρκων και των αθλητικών χώρων, την εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, την ενίσχυση των κοινωνικών δομών, τον έμπρακτο σεβασμό και τη στήριξη προς όλους τους συνδημότες μας και ιδιαιτέρως όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας, τη χρηστή διαχείριση του κάθε ευρώ προς όφελος του πολίτη.

Ενώνουμε δυνάμεις και συμπορευόμαστε, λοιπόν, με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη και την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής», με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας και το κοινό όραμα για έναν Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου σύγχρονο και ανθρώπινο. Έναν δήμο που θα διεκδικεί και θα εξασφαλίζει πόρους για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Έναν δήμο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Έναν δήμο που θα οδηγεί τις εξελίξεις, διασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, όπως οφείλει να κάνει ένας Δήμος Πρωταγωνιστής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΩΝ

O Λευτέρης Αλεξανδρίδης και ο «Δήμος Πρωταγωνιστής» καλωσορίζουν την «Κοινωνία Αξιών» και τον Δημήτριο Χρήστου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ