Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Το χάος στην οδό Παπανδρέου στο Κορδελιό είναι ευθύνη της διοίκησης Μανδαλιανού»

«Το χάος στην οδό Παπανδρέου στο Κορδελιό είναι ευθύνη της διοίκησης Μανδαλιανού»

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, Στάθης Καϊτετζίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση, ευρισκόμενος στο ίδιο πάνελ με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σωτηράκη, καταλόγισε στη διοίκηση Μανδαλιανού την ευθύνη για το χάος που επικρατεί με τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Κορδελιό.

Ο κύριος Καϊτετζίδης τόνισε πως τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα στην οδό Παπανδρέου δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας, γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού δεν τολμάει να «σπάσει αυγά».

«Δεν γίνεται να αφήνει την αυθαιρεσία να κυριαρχεί εις βάρος των υπολοίπων πολιτών», συμπλήρωσε ο Στάθης Καϊτετζίδης, ενώ υπογράμμισε ότι ο δρόμος είναι κίνδυνος και λαιμητόμος για τα παιδάκια και για τους ανθρώπους που κινούνται με αναπηρικά καροτσάκια.

Τέλος ο πρώην δήμαρχος ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή να σηκώνονται με γερανό τα αυτοκίνητα στην Ανδρέα Παπανδρέου, όπως θα συνέβαινε στη Μεγάλου Αλεξάνδρου εάν υπήρχαν διπλοπαρκαρισμένα οχήματα.

Τα. Σ.

«Φταίει η παιδεία για τα διπλοπαρκαρίσματα στην Ανδρέα Παπανδρέου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ