Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του έτους να έχει παραδοθεί το...

«Είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του έτους να έχει παραδοθεί το ΚΕΠ»

«Είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του έτους να έχει παραδοθεί το ΚΕΠ» είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ Κορδελιού Ευόσμου, Νέστορας Λαφαζανίδης, στον τηλεοπτικό σταθμό Atlas TV και στην εκπομπή «On time» του δημοσιογράφου Σταύρου Οραήλογλου.

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, που θα λειτουργήσει στην Πολεοδομία του Ευόσμου, είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του έτους να έχει παραδοθεί, σύμφωνα με τον Νέστορα Λαφαζανίδη. Δεν είναι σίγουρο. Είναι πολύ πιθανό.

Μέσα στου 13 μήνες που δεν λειτουργεί το ΚΕΠ, ο κύριος Νέστορας Λαφαζανίδης έχει δώσει και ακριβείς ημερομηνίες για τη λειτουργία του, οι οποίες τελικά δεν ίσχυσαν.

Ο κύριος Λαφαζανίδης έφτασε να πει πως το έργο της διαμόρφωσης του χώρου που θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Πολεοδομία Ευόσμου πάγωσε γιατί το ζήτησε ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, καθώς επρόκειτο να εκδοθεί μια οδηγία για όλα τα ΚΕΠ της χώρας, που θα πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένα πρότυπα και στυλ διαμόρφωσης και που θα πρέπει να ακολουθήσει και ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στα ΚΕΠ του.

Ο αντιδήμαρχος ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει πώς ξεπάγωσε τελικά το έργο που πάγωσε με υπόδειξη Πιερρακάκη. Γιατί να το εξηγήσει άλλωστε; Το μεγάλο πρόβλημα του δήμου δεν είναι τελικά το πότε θα ανοίξει το ΚΕΠ. Αυτό που απασχολεί όλους τους δημότες και που τους έχει κάνει να κόψουν το φαγητό είναι το ποιον θα αφήσει και με ποιον θα συνταχθεί ο κύριος Λαφαζανίδης ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Γ. Χαρ.

Σιγά να μην λειτουργήσει το ΚΕΠ Νέας Πολιτείας Ευόσμου μέχρι το τέλος του χρόνου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ