Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού εμπαίζει τον κόσμο για τη διαμόρφωση του ΚΕΠ

Η διοίκηση Μανδαλιανού εμπαίζει τον κόσμο για τη διαμόρφωση του ΚΕΠ

Η διοίκηση Μανδαλιανού έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Δεν είναι που συνεχώς λέει περίεργα πράγματα για να δικαιολογήσει τα όσα κάνει ή τα όσα δεν κάνει. Είναι που τα στελέχη της δεν συνεννοούνται ώστε να λένε τις ίδιες δικαιολογίες κι έτσι πέφτουν σε αντιφάσεις.

Στις 10 Αυγούστου 2022, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ Κορδελιού Ευόσμου, Νέστορας Λαφαζανίδης, δήλωσε στην ενημερωτική ιστοσελίδα GRtimes.gr ότι το έργο της διαμόρφωσης του χώρου που θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Πολεοδομία Ευόσμου πάγωσε γιατί το ζήτησε ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, καθώς επρόκειτο να εκδοθεί μια οδηγία για όλα τα ΚΕΠ της χώρας, που θα πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένα πρότυπα και στυλ διαμόρφωσης και που θα πρέπει να ακολουθήσει και ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στα ΚΕΠ του.

Μάλιστα ο κύριος Λαφαζανίδης έφτασε μέχρι του σημείου να πει πως πλέον η νομική υπηρεσία του δήμου εξετάζει το αν και πως μπορεί να ακυρωθεί η σύμβαση που υπογράφηκε με τον ανάδοχο για τη διαμόρφωση του ΚΕΠ, προκειμένου να γίνει νέος διαγωνισμός με τις καινούριες προδιαγραφές των ΚΕΠ.

21 ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, σε ερώτηση του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Ανδρεάδη για το ΚΕΠ, απάντησε τα εξής:

«Για το πότε θα γίνει το ΚΕΠ θα σας απαντήσω επίσης στο επόμενο συμβούλιο. Έχουμε κάποιο θέμα. Είχαμε τον ξαφνικό θάνατο κάποιου από την εταιρεία που ήταν να αναλάβει την οικοδόμηση. Νέος άνθρωπος. Τα πράγματα λίγο πήγαν πίσω. Αλήθεια είναι. Δεν λέμε ψέματα».

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν λέει ψέματα. Μάλιστα. Δεν λέει ψέματα, αλλά ποιος από τους δύο λέει την αλήθεια; Ο κύριος Λαφαζανίδης που λέει πως το ΚΕΠ στην Πολεοδομία Ευόσμου δεν διαμορφώνεται επειδή έτσι τους είπε ο κύριος Πιερρακάκης ή ο κύριος δήμαρχος που λέει πως καθυστερεί επειδή πέθανε ένας νέος άνθρωπος από την ανάδοχο εταιρεία;

Πολύς εμπαιγμός πέφτει και με το ΚΕΠ. Μάλιστα την ίδια στιγμή που άλλες δικαιολογίες λέει ο δήμαρχος και άλλες ο αντιδήμαρχος, αν τους πει κανένας ψεύτες θα πέσουν να τον φάνε, γιατί ποτέ στη ζωή τους δεν είπαν ψέματα, όπως λίγο μετά στην εξέλιξη της συνεδρίασης είπε ο κύριος Μανδαλιανός στον κύριο Ανδρεάδη.

Δυστυχώς αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού και αυτήν την εικόνα παρουσιάζει και δυστυχώς δεν την πειράζει η εικόνα που παρουσιάζει αλλά η κριτική που της γίνεται.

Κιμ. Ο.

Δόξα τω Θεώ που δεν διαμόρφωσε το ΚΕΠ η διοίκηση Μανδαλιανού!
Τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου είπε να μην τους κάνουν ο Μητσοτάκης;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ