Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣιγά να μην λειτουργήσει το ΚΕΠ Νέας Πολιτείας Ευόσμου μέχρι το τέλος...

Σιγά να μην λειτουργήσει το ΚΕΠ Νέας Πολιτείας Ευόσμου μέχρι το τέλος του χρόνου…

«Είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του έτους να έχει παραδοθεί το ΚΕΠ» είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ Κορδελιού Ευόσμου, Νέστορας Λαφαζανίδης, στον τηλεοπτικό σταθμό Atlas TV και στην εκπομπή «On time» του δημοσιογράφου Σταύρου Οραήλογλου.

Δεν πέρασαν παρά λίγε ημέρες και ήρθε η ώρα να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου το Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2023, στο οποίο υπάρχει κωδικός με τίτλο «Διαμόρφωση Δημοτικού ακινήτου για τη μετεγκατάσταση του ΚΕΠ 719Π στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου (Α.Μ. 25/21)» με προϋπολογισμό δαπάνης 74.376,17 ευρώ. Στην ανάλυση του συγκεκριμένου κωδικού γράφει πως η πίστωση για το έτος 2023 είναι 44.000 ευρώ.

Το 2023 λοιπόν θα ολοκληρωθεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου, το οποίο υπέστη έξωση με ευθύνη της διοίκησης Μανδαλιανού και που επί 13 και πλέον μήνες παραμένει κλειστό εξαιτίας της κωλυσιεργίας της διοίκησης.

Δεν φτάνει όμως όλος αυτός ο απαράδεκτος χειρισμός από τη διοίκηση Μανδαλιανού, επιπλέον τα στελέχη της και ο ίδιος ο δήμαρχος συνεχώς εμπαίζουν τους δημότες δίνοντας ημερομηνίες λειτουργίας του ΚΕΠ, οι οποίες γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι δεν ισχύουν.

Τραγική διοίκηση Μανδαλιανού που πιστεύει πως μπορεί να καλύψει την ανυπαρξία του έργου της με παραμύθια που τριγυρίζουν και λένε τα στελέχη της σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αφού τα καφενεία δεν τους αρέσουν, και με ιστορίες για ιθαγενείς που γράφουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ