Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ κυρία Μανούκα μπορεί να ρωτήσει τον κύριο Λαφαζανίδη για την ανέγερση...

Η κυρία Μανούκα μπορεί να ρωτήσει τον κύριο Λαφαζανίδη για την ανέγερση σχολείων με ΣΔΙΤ

Χθες, Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, η υποψήφια δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Μαρία Μανούκα, εξέδωσε μία ανακοίνωση καταπέλτη εναντίον του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού γιατί δεν πίεσε, όπως έκαναν άλλοι δήμαρχοι, προκειμένου να χτιστούν στο δήμο σχολικά κτήρια με ΣΔΙΤ.

Για την ανέγερση σχολικών κτηρίων με ΣΔΙΤ η κυρία Μανούκα μπορεί να ρωτήσει το Νέστορα Λαφαζανίδη, ο οποίος ακούγεται πως θα αποχωρήσει από τη διοίκηση και θα συνταχθεί μαζί της. Ο κύριος Λαφαζανίδης σε συνέντευξή του στην «Αγκίδα» το Φεβρουάριο του 2022, είχε αναφέρει και την ανέγερση σχολικών κτηρίων με ΣΔΙΤ, μεταξύ άλλων έργων που είχαν δρομολογηθεί από τον ίδιο. Τελικά δεν είχαν δρομολογηθεί τα έργα που ο κύριος Λαφαζανίδης δήλωνε πως είχαν δρομολογηθεί;

Ας ρωτήσει λοιπόν η κυρία Μανούκα τον κύριο Νέστορα Λαφαζανίδη. Σίγουρα ξέρει να της απαντήσει καλύτερα από τον κύριο Μανδαλιανό, από τον κύριο Σωτηράκη και από τον κύριο Σταυρίδη.

Αν πάλι ο Νέστορας Λαφαζανίδης θεωρεί πως ο ίδιος δρομολόγησε την ανέγερση σχολικών κτηρίων με ΣΔΙΤ και ότι ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός τα έκανε μαντάρα, γιατί ήταν απών, δεν έδωσε τη μάχη και ο δήμος μας έχασε μια ακόμα ιστορική ευκαιρία, να παραιτηθεί χθες. Εφόσον ο κύριος Λαφαζανίδης παραμένει στη διοίκηση και δεν αποχωρεί, σημαίνει πως ο ίδιος ευθύνεται γιατί χάθηκε η ανέγερση σχολικών κτηρίων με ΣΔΙΤ στο δήμο και κανένας άλλος.

Πιν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ