Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Σούλα άφησε πίσω της «τίποτα»!

Η διοίκηση Σούλα άφησε πίσω της «τίποτα»!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ Κορδελιού Ευόσμου, Νέστορας Λαφαζανίδης, στον τηλεοπτικό σταθμό Atlas TV και στην εκπομπή «On time» του δημοσιογράφου Σταύρου Οραήλογλου, είπε πως θα είχε κάνει πολύ περισσότερα ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών εάν η διοίκηση Σούλα είχε αφήσει πίσω της κάποιο σχεδιασμό.

Ρωτήθηκε ο κύριος Νέστορας Λαφαζανίδης εάν η προηγούμενη διοίκηση άφησε πίσω της κάποιο σχεδιασμό, κάποιες μελέτες για έργα και απάντησε πως υπήρχαν κάποιες μελέτες και κάποια χρηματοδοτούμενα προγράμματα που δεν αναλογούν όμως στην έκταση ενός δήμου σαν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Στην διευκρινιστική παρέμβαση του δημοσιογράφου που είπε «πολύ λίγα δηλαδή», ο Νέστορας Λαφαζανίδης απάντησε μονολεκτικά με τη λέξη «τίποτα». Ο κύριος Λαφαζανίδης, λοιπόν, παρέλαβε από τη διοίκηση Σούλα «τίποτα».

Εάν τελικά επιβεβαιωθούν τα όσα ακούγονται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ο κύριος Νέστορας Λαφαζανίδης αποχωρήσει μαζί με ολόκληρη την ομάδα του από τη διοίκηση Μανδαλιανού για να πάει με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, αφού θα φύγει από την παράταξη που έκανε τόσα πολλά, όπως ο ίδιος λέει, για να πάει στην παράταξη του «τίποτα», μιας και η κυρία Μανούκα στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια με τον Πέτρο Σούλα, ενώ τώρα στηρίζεται από τον κύριο Σούλα και από τον πρωτοκλασάτο αντιδήμαρχο του «τίποτα», Σωτήρη Μαγόπουλο.

Σ’ αυτές τις εκλογές σίγουρα θα γελάσουμε πολύ με αυτά που ακούγονται από διάφορους και με τις τελικές τους επιλογές! Το ερώτημα είναι αν θα γελάσουμε απλά ή αν θα πεθάνουμε από τα γέλια!!

Γ. Χαρ.

Σίγουρα η ομάδα Λαφαζανίδη δεν θα συνεργαστεί με τη Μαρία Μανούκα
Ο Νέστορας Λαφαζανίδης κατηγόρησε τη διοίκηση Σούλα για αδικίες σε βάρος του Κορδελιού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ