Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑφαίρεσε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τα ξύλα από τα τσιμεντένια παγκάκια της...

Αφαίρεσε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τα ξύλα από τα τσιμεντένια παγκάκια της Μουσών;

Πριν από μία εβδομάδα περίπου αφαιρέθηκαν τα ξύλα πάνω από τα τσιμεντένια παγκάκια που υπάρχουν στο πάρκο της Μουσών στον Εύοσμο, στο τμήμα που βρίσκεται κάτω από την οδό Πολύμνιας (προέκταση οδού 25ης Μαρτίου) προς τη Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στο τμήμα του πάρκου πάνω από την οδό Πολύμνιας προς την περιφερειακή οδό, τα ξύλα αφαιρέθηκαν μόνο από κάποια παγκάκια.

Η «Αγκίδα» ρώτησε ανθρώπους που συχνάζουν στο πάρκο. Οι άνθρωποι αυτοί επιβεβαίωσαν πως τα ξύλα αφαιρέθηκαν πριν από μία εβδομάδα. Κάποιοι είπαν πως τα αφαίρεσαν συνεργεία του δήμου για να τα συντηρήσουν, κάποιοι άλλοι είπαν πως αυτό δεν είναι τόσο σίγουρο και ότι μπορεί να τα πήραν επιτήδειοι για να τα κάψουν.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα ξύλα είναι χοντρά σανίδια και όχι λεπτά. Επίσης φαίνεται ότι τα ξύλα ξηλώθηκαν μαζί με τις μεταλλικές βάσεις οι οποίες μεσολαβούσαν μεταξύ των ξύλων και του τσιμέντου.

Το ερώτημα είναι εάν τα ξύλα και οι μεταλλικές βάσεις αφαιρέθηκαν από συνεργεία του δήμου για να συντηρηθούν. Εάν αφαιρέθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία του δήμου, πότε θα επιστρέψουν στη θέση τους;

Εάν δεν αφαιρέθηκαν από συνεργεία του δήμου για συντήρηση, πρόκειται για βαρβαρότητα, αφού μετά την αφαίρεση των σχαρών από τους υπονόμους, θα ζήσουμε και την αφαίρεση των ξύλων από τα παγκάκια.

Έκλεψαν τα ξύλα από τα παγκάκια του πάρκου της Μουσών
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ