Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Νέστορας Λαφαζανίδης κατηγόρησε τη διοίκηση Σούλα για αδικίες σε βάρος του...

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης κατηγόρησε τη διοίκηση Σούλα για αδικίες σε βάρος του Κορδελιού

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ Κορδελιού Ευόσμου, Νέστορας Λαφαζανίδης, στον τηλεοπτικό σταθμό Atlas TV και στην εκπομπή «On time» του δημοσιογράφου Σταύρου Οραήλογλου, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ακούει από φίλους του, που κατοικούν στο Κορδελιό, πως υπάρχει μια αβάντα υπέρ του Ευόσμου και ρώτησε τον αντιδήμαρχο εάν διαπιστώνει τέτοιο πράγμα.

«Δεν θα το έλεγα», ήταν η απάντηση του Νέστορα Λαφαζανίδη, ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως υπάρχει ίση αντιμετώπιση και ότι δεν γίνεται καμία διάκριση υπέρ του ενός ή του άλλου.

«Απλά το Κορδελιό μπορεί να είχε αδικηθεί περισσότερο στην προηγούμενη τετραετία – πενταετία και έχει αφήσει πολύ μεγάλα προβλήματα, τα οποία πρέπει να λυθούν και γίνονται πιο εμφανή αυτή τη στιγμή. Διότι όταν δεν συντηρείς κάτι στο τέλος ό,τι και να συντηρήσεις φαίνεται μπάλωμα».

Ενώ ο κύριος Λαφαζανίδης χρησιμοποιεί κατ’ αρχάς το ρήμα «μπορεί» για να «στρογγυλέψει τις άκρες» κατόπιν μιλάει για μεγάλα προβλήματα που άφησε πίσω της η αδικία της προηγούμενης διοίκησης σε βάρος του Κορδελιού, τα οποία γίνονται εμφανή αυτή τη στιγμή και πρέπει να λυθούνε.

Η διοίκηση Σούλα, λοιπόν, μερολήπτησε σε βάρος του Κορδελιού και η διοίκηση Μανδαλιανού προσπαθεί να αποκαταστήσει τις αδικίες που έγιναν σε βάρος του Κορδελιού από την προηγούμενη διοίκηση.

Εάν τελικά επιβεβαιωθούν τα όσα ακούγονται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ο κύριος Νέστορας Λαφαζανίδης αποχωρήσει μαζί με ολόκληρη την ομάδα του από τη διοίκηση Μανδαλιανού για να πάει με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα, θα γελάσουν και τα σαλιγκάρια, που έλεγε ο Ζήκος στην ταινία «Της κακομοίρας», αφού θα φύγει από την παράταξη που προσπαθεί να διορθώσει τις αδικίες σε βάρος του Κορδελιού για να πάει στην παράταξη που διέπραξε τις αδικίες σε βάρος της Κοινότητας του Κορδελιού, όπως ο ίδιος είπε, μιας και η κυρία Μανούκα στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια με τον Πέτρο Σούλα, ενώ τώρα στηρίζεται από τον κύριο Σούλα και από τον πρωτοκλασάτο αντιδήμαρχο της μεροληψίας υπέρ του Ευόσμου, Σωτήρη Μαγόπουλο.

Σ’ αυτές τις εκλογές δεν τίθεται θέμα αν θα γελάσουν τα παρδαλά κατσίκια και τα σαλιγκάρια, γιατί αυτά θα γελάσουν σίγουρα. Το θέμα που τίθεται είναι αν θα γελάσουν και οι πέτρες.

Γ. Χαρ.

Η διοίκηση Σούλα άφησε πίσω της «τίποτα»!
Σίγουρα η ομάδα Λαφαζανίδη δεν θα συνεργαστεί με τη Μαρία Μανούκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ