Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣίγουρα η ομάδα Λαφαζανίδη δεν θα συνεργαστεί με τη Μαρία Μανούκα

Σίγουρα η ομάδα Λαφαζανίδη δεν θα συνεργαστεί με τη Μαρία Μανούκα

Η ομάδα Λαφαζανίδη μπορεί να είναι με το ενάμιση πόδι εκτός της διοίκησης Μανδαλιανού και αυτό φάνηκε και στην προεκλογική συγκέντρωση της «Νέας Πνοής», όμως σίγουρα, εφόσον τελικά αποχωρήσει από τη διοίκηση, δεν θα συνεργαστεί με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ Κορδελιού Ευόσμου, Νέστορας Λαφαζανίδης, στον τηλεοπτικό σταθμό Atlas TV και στην εκπομπή «On time» του δημοσιογράφου Σταύρου Οραήλογλου, είπε πως η διοίκηση Μανδαλιανού παρέλαβε από τη διοίκηση Σούλα καμένη γη.

Ο κύριος Λαφαζανίδης μίλησε για άδειες αποθήκες που άφησε πίσω της η διοίκηση του Πέτρου Σούλα, χωρίς λάμπες, χωρίς ένα σακί τσιμέντο για να αλλαχθούν τα πλακάκια. Επί ένα χρόνο, τόνισε ο κύριος Λαφαζανίδης, παρακαλούσε η διοίκηση προμηθευτές να της δώσουν υλικά για να κάνει κάποιο έργο, μέχρι να ολοκληρωθεί η μελέτη προμήθειας και να γίνουν ο διαγωνισμός και η παραλαβή.

Με δεδομένο ότι η κυρία Μανούκα στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Πέτρο Σούλα, τη διοίκηση του οποίου περιέγραψε με τόσο μελανά χρώματα ο κύριος Λαφαζανίδης, με δεδομένο επίσης ότι ο κύριος Σούλας στηρίζει την κυρία Μανούκα, όπως επίσης τη στηρίζει ο κύριος Μαγόπουλος, ο οποίος ήταν αντιδήμαρχος της διοίκησης που άφησε στη διοίκηση Μανδαλιανού καμένη γη, η ομάδα Λαφαζανίδη αποκλείεται να συνεργαστεί με την παράταξη της κυρίας Μανούκα.

Φαντάζεται κανείς ότι κάποιος που κατηγορεί κάποιον άλλον πως του άφησε καμένη γη, δεν μπορεί κατόπιν να κάνει την κωλοτούμπα και να συνεργαστεί μαζί του.

Γ. Χαρ.

Η διοίκηση Σούλα άφησε πίσω της «τίποτα»!
Θα υλοποιήσει ο Κώστας Σωτηράκης τα έργα που σχεδίασε ο Νέστορας Λαφαζανίδης;
Ο Νέστορας Λαφαζανίδης κατηγόρησε τη διοίκηση Σούλα για αδικίες σε βάρος του Κορδελιού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ