Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕνέργειες του ΕΜΣΕΚ για ελέγχους στην εστίαση και για την εγκληματικότητα

Ενέργειες του ΕΜΣΕΚ για ελέγχους στην εστίαση και για την εγκληματικότητα

Θέμα ελέγχων στην εστίαση και εγκληματικότητας: Βήμα 1ο.

Ξεκινήσαμε οι πρώτες ενέργειες μετά από τη συνάντηση που πραγματοποίησε ο ΕΜΣΕΚ με τους επαγγελματίες της εστίασης στις 25 Οκτωβρίου. Θυμίζουμε ότι είχαν συζητηθεί όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και μας μετέφεραν τα παράπονά τους κυρίως για το θέμα των ελέγχων ήχου στην περιοχή, αλλά και το καυτό θέμα της αυξημένης εγκληματικότητας στο χώρο πέριξ της πλατείας Ευόσμου και όχι μόνο .

Η πρώτη επαφή έγινε με τον Αντιπρόεδρο του ΕΜΣΕΚ και Υπεύθυνο για τα θέματα ασφαλείας Τάσου Τσιλιγγιρίδη Tasos Tsili με τον Διοικητή του Α.Τ. Ευόσμου κύριο Γεωργιάδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα και μεταφέραμε όλα τα προβλήματα που ακούσαμε από τους επαγγελματίες του κλάδου, για τους αυξημένους ελέγχους στα καταστήματα  και κυρίως το θέμα της εγκληματικότητας που απασχολεί όλους τους επαγγελματίες στην περιοχή της πλατείας και της ευρύτερης περιοχής του Ευόσμου και του Κορδελιού.

Ο κ. Γεωργιάδης μας άκουσε, γνωρίζει πλήρως την κατάσταση και δεσμεύτηκε ότι κάνει το καλυτερο δυνατό για την επικράτηση της τάξης στην περιοχή και την βέλτιστη αστυνόμευση αυτής ώστε οι επαγγελματίες της περιοχής να ασκούν με ασφάλεια τις δραστηριότητές τους.

Ο ΕΜΣΕΚ θα επανέλθει τις επόμενες ημέρες με ενημέρωση για τα αποτελέσματα και τις εξελίξεις μετά τη συνάντηση, αλλά και με ενημέρωση για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν.

Από τη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ