Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα υλοποιήσει ο Κώστας Σωτηράκης τα έργα που σχεδίασε ο Νέστορας Λαφαζανίδης;

Θα υλοποιήσει ο Κώστας Σωτηράκης τα έργα που σχεδίασε ο Νέστορας Λαφαζανίδης;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ Κορδελιού Ευόσμου, Νέστορας Λαφαζανίδης, στον τηλεοπτικό σταθμό Atlas TV και στην εκπομπή «On time» του δημοσιογράφου Σταύρου Οραήλογλου, αξιολόγησε θετικά την παρουσία του στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, είπε πως έκανε σπουδαίο έργο το οποίο θα πάει πολύ μπροστά το δήμο, εφόσον εφαρμοστεί.

Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Νέστορας Λαφαζανίδης:

«Θεωρώ το πρόσημο είναι θετικό σχετικά με το έργο που παραδώσαμε, που παρέδωσα εγώ προσωπικά στην Τεχνική Υπηρεσία στο δήμαρχο, όταν απομακρύνθηκα από την Τεχνική Υπηρεσία. Έχει γίνει ένα σπουδαίο έργο το οποίο θα πάει πολύ μπροστά το δήμο το επόμενο διάστημα, εφόσον εφαρμοστεί βεβαίως.

Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις από την πλευρά γενικά τη γραφειοκρατική και την όλη διαδικασία που χρειάζεται, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα το επιθυμητό για να αρχίσει κι ο κόσμος να βλέπει αυτά τα οποία ειπώθηκαν με λέξεις. Καιρός βέβαια να μιλήσουν οι πράξεις.

Θεωρώ ότι όντως είναι θετικό το πρόσημο και αναμένουμε να το δει κι ο κόσμος και να το απολαύσει. Ελπίζω σύντομα να πραγματοποιηθεί».

Ο κύριος Λαφαζανίδης, λοιπόν, άφησε πίσω του ένα σπουδαίο έργο, όπως ο ίδιος τόνισε, και το ζήτημα είναι εάν ο κύριος Σωτηράκης θα υλοποιήσει τις έτοιμες μελέτες που του άφησε ο κύριος Λαφαζανίδης. Ο κύριος Λαφαζανίδης περιμένει από τον κύριο Σωτηράκη να μετατρέψει σε πράξεις όσα ειπώθηκαν με λέξεις, ελπίζοντας πως αυτό θα γίνει σύντομα χωρίς όμως να είναι σίγουρος, αφού απλά ελπίζει. Προφανώς ο Νέστορας Λαφαζανίδης δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον κύριο Σωτηράκη για την υλοποίηση ενός τόσου μεγάλου έργου.

Ο κόσμος πάλι απορεί γιατί ο δήμαρχος απομάκρυνε το Νέστορα Λαφαζανίδη από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, αφού ο κύριος Λαφαζανίδης έκανε ένα τόσο σπουδαίο έργο εκεί. Γιατί ο δήμαρχος δεν άφησε τον κύριο Λαφαζανίδη να υλοποιήσει το τόσο σπουδαίο έργο που προετοίμασε; Πίστευε πως ο κύριος Λαφαζανίδης είναι καλός στις λέξεις και ο κύριος Σωτηράκης καλός στις πράξεις; Ο κύριος Σωτηράκης επί ένα χρόνο, ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, δεν μπορεί να διαμορφώσει ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών για να λειτουργήσει, είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς πως θα υλοποιήσει τις μελέτες που άφησε πίσω του ο κύριος Λαφαζανίδης για τόσο μεγάλα έργα; Ο κύριος Σωτηράκης ως αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, που ήταν πριν, δεν άφησε στον διάδοχό του έναν Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας αναγκάζοντας τον κύριο Ταξίδη επί έναν χρόνο να ασχολείται με τον ΟΕΥ, και θα καταφέρει να υλοποιήσει τόσο μεγάλο έργο;

Κιμ. Ο.

Σίγουρα η ομάδα Λαφαζανίδη δεν θα συνεργαστεί με τη Μαρία Μανούκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ