Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ ομάδα Λαφαζανίδη φεύγει, η ομάδα Μπιφτεκάκι έρχεται!

Η ομάδα Λαφαζανίδη φεύγει, η ομάδα Μπιφτεκάκι έρχεται!

Η διοίκηση Μανδαλιανού τελικά θα πάει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με δύο μεγάλες συνιστώσες.

Η διοίκηση Μανδαλιανού στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχει αυτή τη στιγμή δύο μεγάλες συνιστώσες: Την ομάδα Λαφαζανίδη και την ομάδα Σωτηράκη.

Η ομάδα Λαφαζανίδη έχει «σηκώσει άγκυρα» από τη στιγμή που ο δήμαρχος αποφάσισε να απομακρύνει τον Νέστορα Λαφαζανίδη από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών.

Είναι προφανές πως η ομάδα Λαφαζανίδη παραμένει στη διοίκηση για λόγους τακτικής και πως ο δήμαρχος δεν απομακρύνει από τώρα την ομάδα Λαφαζανίδη επίσης για λόγους τακτικής.

Προφανώς η ομάδα Λαφαζανίδη θα επιλέξει το χρόνο που τη συμφέρει για να δηλώσει την αποχώρησή της από τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Η διοίκηση Μανδαλιανού όμως δεν θα μείνει μόνο με την ομάδα Σωτηράκη γιατί ο δήμαρχος, ως φρόνιμος και φρόνιμου παιδί, πριν πεινάσει μαγειρεύει.

Σιγά σιγά στη διοίκηση Μανδαλιανού ενσωματώνονται άνθρωποι που μέχρι σήμερα ήταν απέναντί της και της ασκούσαν δριμεία κριτική, ενσωματώνονται άνθρωποι οι οποίοι ανήκαν στην παράταξη Καμαρινού μέχρι σήμερα, ενσωματώνονται άνθρωποι που συμπορεύονταν και συμφωνούσαν με τον κύριο Καμαρινό όταν εκείνος έκανε εκείνες τις σφοδρές προεκλογικές επιθέσεις στον κύριο Μανδαλιανό ακόμα και σε ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές.

Με τον τρόπο αυτό η διοίκηση Μανδαλιανού, όταν αποχωρήσει η ομάδα Λαφαζανίδη, δεν θα μείνει μόνο με την ομάδα Σωτηράκη, γιατί θα έχει και την ομάδα Μπιφτεκάκι, η οποία θα αποτελείται από αυτούς που γύρισαν την μπιφτέκα και από σφοδροί πολέμιοι του Μανδαλιανού έγιναν συνοδοιπόροι του.

Το φοβερό μάλιστα είναι πως όλοι αυτοί που γυρίζουν την μπιφτέκα, δηλώνουν πως συμπορεύονται με τον κύριο Μανδαλιανό, επειδή δεν θα είναι υποψήφιος ξανά ο Γιάννης Καμαρινός! Δηλαδή, εάν ήταν ξανά υποψήφιος ο Γιάννης Καμαρινός, θα συνέχιζαν να συμπορεύονται μαζί του και να στηρίζουν όλες τις κατηγορίες του, παλιές και νέες, σε βάρος του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Σπουδαίο πράγμα το γύρισμα της μπιφτέκας και σπουδαία τα επιχειρήματα αυτών που την γυρίζουν!!

Κώστας Καρακώστας

«Το ζήτημα δεν είναι αν γυρνάνε την μπιφτέκα, αλλά αν τους έταξαν κάποιοι μπιφτέκες»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ