Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι τι να έκανε ο Σταυρίδης με αυτούς που ανέβηκαν στην εξέδρα...

Και τι να έκανε ο Σταυρίδης με αυτούς που ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων;

Επειδή έχει αρχίσει η αναζήτηση ευθυνών για όλους όσους ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ενώ δεν έχουν κανέναν θεσμικό ρόλο, και επειδή ορισμένοι έχουν αρχίσει να δείχνουν τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Γιώργο Σταυρίδη, ως υπεύθυνο, επειδή η αντιδημαρχία Παιδείας είχε την ευθύνη της οργάνωσης της παρέλασης, το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα μπορούσε να κάνει ο Γιώργος Σταυρίδης.

Ο κύριος Σταυρίδης δεν ανέβηκε στην εξέδρα, ενώ θα έπρεπε. Ο κύριος Σταυρίδης προέτρεψε όσους δεν είχαν καμιά δουλειά πάνω στην εξέδρα να μην ανέβουν. Ο κύριος Σταυρίδης τους επισήμανε ότι δημιουργείται αδιαχώρητο με αυτόν τον τρόπο πάνω στην εξέδρα, πράγμα που δεν είναι σωστό αλλά είναι επιπλέον και επικίνδυνο. Τι άλλο να έκανε; Να τους έπιανε από το λαιμό για να μην ανέβουν; Δεν είναι αυτός ο ρόλος του.

Μεγάλοι άνθρωποι είναι όσοι ανέβηκαν στην εξέδρα και μια χαρά γνωρίζουν αν ο θεσμικός τους ρόλος τούς επέτρεπε να ανέβουν σ’ αυτήν. Ήταν επιλογή τους να ανέβουν για να φωτογραφηθούν και να δηλώσουν την παρουσία τους. Εάν δεν έχουν άλλον τρόπο για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και έπρεπε να το κάνουν ανεβαίνοντας στην εξέδρα, ας ψάξουν να βρούνε τι λάθος κάνουν.

Την ευθύνη για το ποιος ανέβηκε στην εξέδρα την έχει ο ίδιος που ανέβηκε ενώ δεν είχε καμιά δουλειά να ανεβεί. Ε όχι να χρεώσουν στον Σταυρίδη τη συνειδητή επιλογή άλλων. Αντιδήμαρχος Παιδείας είναι. Δεν είναι ούτε τροχονόμος της εξέδρας των επισήμων, ούτε τροχονόμος της λογικής.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ