Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕκτός από δημοσιογράφους ο κύριος Μανδαλιανός ας βρει και ζωγράφους…

Εκτός από δημοσιογράφους ο κύριος Μανδαλιανός ας βρει και ζωγράφους…

Ο κύριος Μανδαλιανός άρχισε να υποδέχεται δημοσιογράφους στην παράταξή του, οι οποίοι συστρατεύονται μαζί του για το καλό του τόπου.

Προφανώς οι δημοσιογράφοι που συμπορεύονται με τον κύριο Μανδαλιανό θα αναλάβουν και την προβολή του μεγάλου του έργου ξεκινώντας από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας Ευόσμου.

Προφανώς οι δημοσιογράφοι που συμπορεύονται με τον κύριο Μανδαλιανό θα αναλάβουν να μας αποδείξουν πως το κανένα έργο που βλέπουμε από τη διοίκησή του δεν είναι αντικειμενική εικόνα και πως η διοίκησή του έχει παράξει τεράστιο έργο.

Το παραπάνω το έχουμε ξαναζήσει με τη δυσοσμία που ο κύριος Μανδαλιανός προσπαθεί να μας πείσει ότι οι μύτες των πολιτών που μυρίζουν τη βρώμα είναι υποκειμενικές και πως θα έπρεπε να μυρίζουν άρωμα λεβάντας.

Ο κύριος Μανδαλιανός, στην προσπάθειά του να γυρίσει την αλήθεια με το κεφάλι προς τα κάτω, δεν θα χρειαστεί μόνο δημοσιογράφους. Θα χρειαστεί και ζωγράφους για να ζωγραφίσουν τις πράσινες διαδρομές και τα πράσινα άλογα για να μας τα παρουσιάσουν ως φωτογραφίες έργων που υλοποιήθηκαν.

Ο κύριος Μανδαλιανός, στην προσπάθειά του να γυρίσει την αλήθεια με το κεφάλι προς τα κάτω, δεν θα χρειαστεί μόνο δημοσιογράφους και ζωγράφους. Θα χρειαστεί και ποιητές για να τριγυρνούν στους δρόμους άδοντας το σπουδαίο του έργο και ευχαριστώντας τον Θεό που αξίωσε αυτόν τον τόπο να έχει δήμαρχό του τον ίδιο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ