Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι η Μπάμπουσκα υποψήφια με τη Μαρία Μανούκα

Και η Μπάμπουσκα υποψήφια με τη Μαρία Μανούκα

Την ψήφο των συνδημοτών της στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου διεκδικεί η Βαλεντίνα Μπάμπουσκα με τον συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Μαρίας Μανούκα.

«Γεννήθηκα στην Κρήτη από πόντιους γονείς κι εκεί έμαθα να ξεχωρίζω το καλό Χάσκι. Αν γεννιόμουν στη Σιβηρία θα είχα μάθει να ξεχωρίζω το καλό λάδι. Κατοικώ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου από αρχαιοτάτων χρόνων. Οι γονείς μου ονομάζονται Μαρίνος Αντύπας (νυν αστροφυσικός και πρώην επαναστάτης) και  Μαρίνα Αντύπα (νυν αστροναύτης και πρώην αξιωματικός της αεροπορίας).

Είμαι παντρεμένη με έναν καλό άνθρωπο (Πυρηνικός Φυσικός), με τον οποίο έχουμε αποκτήσει οκτώ υπέροχα παιδιά, τον Ιάσωνα, τον Οδυσσέα, τον Πάτροκλο, τον Αχιλλέα, την Κασσάνδρα, την Θάλεια, την Αθηνά και την Αφροδίτη. Είμαι απόφοιτος της σχολής αλεξιπτωτιστών. Μιλάω ρωσικά, ρουμανικά, πολωνικά, ουγγρικά, τσέχικα, σλοβάκικα και αλβανικά.

Εργάζομαι σαν αερομεταφερόμενος καταδρομέας. Το χόμπι μου είναι να βγάζω τη μία κούκλα μέσα από την άλλη. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τη Μαρία Μανούκα γιατί μέχρι τώρα στο δήμο όνειρα και όνειρα πήγανε χαμένα και είναι από τα λάθη τους όλα γκρεμισμένα και δεν πρέπει να γκρεμιστούν κι άλλο».

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ