Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Νέστορας Λαφαζανίδης απάντησε για την προμήθεια αρδευτικών υλικών

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης απάντησε για την προμήθεια αρδευτικών υλικών

Κατά τη συνεδρίαση της 21ης Σεπτεμβρίου 2022 του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ, Νέστορας Λαφαζανίδης απάντησε στη συνάδελφό του Όλγα Αθανασιάδου και σ’ αυτό που εκείνη είπε στη συνεδρίαση της 31ης Αυγούστου 2022 σχετικά με το ότι επί δώδεκα χρόνια ο δήμος δεν προμηθεύτηκε υλικά άρδευσης.

Ο κύριος Λαφαζανίδης είπε πως, κατά την περίοδο που ο ίδιος ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, η τελευταία προμήθεια τέτοιων υλικών έγινε ή το Νοέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2020, οπότε δεν ισχύει πως από την πλευρά του υπήρξε κάποια κωλυσιεργία για το συγκεκριμένο θέμα.

Βέβαια ο αντιδήμαρχος, προφανώς από κομψότητα, είπε πως απαντάει στον κύριο Τσακαλίδη και όχι στη συνάδελφό του αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος Όλγα Αθανασιάδου. Όμως ο Βασίλης Τσακαλίδης αναφέρθηκε σ’ αυτά που είπε η κυρία αντιδήμαρχος και όχι σε κάτι που ο ίδιος έβγαλε από το μυαλό του. Η απάντηση λοιπόν του κυρίου Λαφαζανίδη ήταν ουσιαστικά στην κυρία Αθανασιάδου.

Μετά τον τέως δήμαρχο Πέτρο Σούλα και τον πρώην αντιδήμαρχο Πρασίνου Βασίλη Τσακαλίδη, που απάντησαν στην κυρία Αθανασιάδου για της προμήθειες υλικών άρδευσης, απάντησε και ο Νέστορας Λαφαζανίδης. Μένει να απαντήσει και ο Στάθης Λαφαζανίδης για τη δική του θητεία για να αποδειχτεί εντελώς ανεδαφική η τοποθέτηση της κυρίας Αθανασιάδου πως ο δήμος επί δώδεκα χρόνια δεν προμηθεύτηκε υλικά άρδευσης.

Κιμ. Ο.

Άτακτη υποχώρηση της κυρίας Αθανασιάδου για τα υλικά άρδευσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ